Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai megszólaltak

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Fábián Juli a napokban a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint egészségi állapota miatt a közeljövőben elmaradnak koncertjei.

A Blikk most felkereste az énekesnő néhány barátját, akik arról beszéltek, hogy Juli régóta harcol a daganatos betegségével. Fábián Julinál öt évvel ezelőtt szintén daganatot diagnosztizáltak. Legjobb barátja is eltávolodott tőle, szerelme pedig magára hagyta a legsúlyosabb hetekben.

"A szüleink ismerik egymást, rajtuk keresztül találkoztunk mi is már gyerekkorunkban. Ledöbbenve olvastam a posztját, borzasztó, hogy mostanában mennyi ismerősömet érinti a generációmból ez a betegség. Munkám által rengeteg jó orvost ismerek, ha bármiben tudok neki segíteni, azonnal intézkedem. Ezt meg is írtam neki, mert tudom, az ilyen támogatások sokat jelentenek ilyenkor" – mondta a lapnak Jaksity.

Fábián Juli Forrás: Somay Márk

"Régóta küzd a betegséggel, remélem, hogy mihamarabb meggyógyul" – fogalmazott a Sugarloaf frontembere Tóth Szabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.