Erdélyi Mónika új műsort kapott: ő lesz a Cukrászok házigazdája

Cukrászok Erdélyi Mónika Chili TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika már körülbelül 15 éve van képernyőn, és most egy nagyon új lehetőséget kapott: ő vezeti majd a Chilli TV-n futó Cukrászok című műsort!

Az emberek több mint 15 éve ismerték és szerették meg Erdélyi Mónikát, aki 9 évig vezette a nevével ellátott kibeszélőshow-t. Mónika ezután sem tűnt el a képernyőről, vezetett reggeli műsort is, de most egy egészen új lehetőséget kapott. A boldog tévés Facebook-oldalán jelentette be rajongóinak, hogy milyen öröm érte nem is olyan régen!

Erdélyi Mónika új műsort kapott Forrás: Femcafé

Új műsort kapott ugyanis Mónika a TV2 gasztrocsatornáján, a Chilli TV-n. A Cukrászok címet fogja viselni a produkció, aminek a forgatásait már meg is kezdték. Mónika új munkájának minden pillanatát élvezi, hamarosan pedig láthatjuk is a végeredményt: július végén ugyanis már adásba is kerül!

Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!

A híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Pécsi Ildikó, vagy a fia börtönbe kerülhet hamis tanúzásérthttp://www.life.hu/sztarok/20170721-pecsi-ildiko-vagy-a-fia-bortonbe-kerulhet-hamis-tanuzasert.htmlPécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között évek óta dúl a harc, egyszerűen nem tudnak megegyezni, pedig mindkettőjüknek könnyebb lenne. Ehelyett a vita folytatódik, ráadásul elég komoly következmények is vannak kilátásban: Pécsi Ildikó hamis tanúzásért akár börtönbe is kerülhet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKozso furcsa interjúja után úgy döntött, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20170721-kozso-ugy-dontott-visszavonul.htmlKozso különös interjút adott a minap a Mokkában, ami miatt elindultak a találgatások: vajon mit szed a zenész, amitől ennyire összevissza beszél? A sztár nagyon a szívére vette a támadásokat, úgy döntött, nem szerepel egy jó ideig. TV + Sztárok--Katalin hercegné lengyel röviditalt ivott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170720-katalin-hercegne-lengyel-roviditalt-ivott.htmlKatalin hercegné férjével és gyerekeivel európai turnéra indultak, az pedig már biztos, hogy Lengyelországban nagyon jól érezték magukat: Katalin csak úgy húzta le a feleseket.TV + Sztárok--Michael Jackson egykori menedzsere 8 milliárdot követel http://www.life.hu/sztarok/20170720-rengeteg-penzt-kovetel-jackson-egykori-menedzsere.htmlÚgy tűnik, hiába telt el már 8 év Michael Jackson halála óta, újabb és újabb kellemetlen hírek ütik fel a fejüket a sztárral kapcsolatban. TV + SztárokOrigoSzulák Andrea készen áll egy új szerelemre http://www.life.hu/sztarok/20170720-ujbol-randevuzni-jar-szulak-andrea.htmlSzulák Andrea két év egyedüllét után újból randevúzik, és úgy tűnik, már készen áll egy új kapcsolatra. TV + Sztárok--Katalin hercegné megint egy szigorú protokollt szegett meghttp://www.life.hu/sztarok/20170720-katalin-hercegno-protokollt-szegett-gyerekeket-olelegetett.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg európai körútjukon sok helyre ellátogatnak, és sok mindenkivel találkoznak, hátrányos helyzetű gyerekekkel is. A hercegnő értük szívesen felrugott egy szigorú protokollt, és megölelgette őket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.