Ezért fújta le az esküvőjét Berki Krisztián és Hódi Pamela

Forrás: Hódi Pamela/Facebook -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki követi Berki Krisztián és Hódi Pamela életét, meglepődött, amikor kiderült, a nagy beharangozó ellenére mégsem házasodnak össze. Berki most elmondta, miért döntöttek így.

„Sokan vágják a fejemhez, különösen a kommentelők közül, hogy félek az elköteleződéstől, de ez butaság! A lányunk a mi eskünk. Azzal ugyanis, hogy a lányom négy évvel ezelőtt megszületett, egy életre elköteleződtem, így semmi másra nincs szükségem. Onnantól kezdve mi hárman egy zárt rendszerként működünk, amelyből nincs kiút. Amíg az embernek nincs gyermeke, sérthetetlen, mert nem ismeri a mindent felülíró szeretet érzését. Ehhez pedig nem kell papír, hiszen Pamela éppen úgy élete utolsó percéig az anyja marad, ahogyan én az apja” - magyarázta Krisztián a Ripostnak.

Forrás: Hódi Pamela/Facebook

Molnár Anikó újra boldog és szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-molnar-aniko-ujra-boldog-es-szerelmes-megmutatta-parjat.htmlA Facebookra töltött fel két képet Anikó, amelyeken egy titokzatos férfival szerepel. De, hogy miért titokzatos? Eláruljuk... TV + SztárokOrigoLiptai Claudia smink nélkül pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170722-liptai-claudia-smink-nelkul-pozol-kommentelok-vitaznak-rajta.htmlÖrülhetnek Liptai Claudia rajongói, hiszen a műsorvezető nap mint nap megoszt egy kis intim pillanatot az életükből. TV + Sztárok--Friss fotóval ünnepli György herceg 4. születésnapját a Kensington-palotahttp://www.life.hu/sztarok/20170722-friss-fotoval-unnepli-gyorgy-herceg-4-szuletesnapjat-a-kensington-palota.htmlA György hercegről készült fotót szombaton éjjel osztotta meg a palota hivatalos Twitter-oldalán a rajongók legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Sarka Kata állítja: utoljára adott interjút celebkénthttp://www.life.hu/sztarok/20170722-sarka-kata-allitja-utoljara-adott-interjut-celebkent.htmlRégen szinte minden pillanatát megosztotta a rajongóival, mostanában azonban alig-alig tesz közzé valamit Sarka Kata. Elmondta, tudatosan döntött így. TV + SztárokOrigoMagyar György úgy látja, Pécsi Ildikó borzasztó állapotban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170722-magyar-gyorgy-ugy-latja-pecsi-ildiko-borzaszto-allapotban-van.htmlJóideje borzolja a kedélyeket Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla pere. A Tv2 Mokkájában Dr. Magyar György, a színésznő ügyvédje elmondta, hol tart az ügy, milyen tényeket vehet figyelembe a bíróság, és mik azok a momentumok, amik nehezítik a befejezést. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.