Csobot Adél bokszkesztyűvel húzott be Istenes Bencének - Videó!

Forrás: Youtube/Istenes Bence -
Csobot Adél verés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél hatalmasat húzott be Istenes Bencének egy bokszkesztyűvel, azt egyelőre nem tudni, hogy miért!

Istenes Bence és Csobot Adél sokat megmutatnak az életükből, még a vitákat és hisztiket sem rejtik véka alá, de még a verekedést sem. Videós naplóban rendre számot adnak a mindennapjaikról, így láthattuk az is, hogy Csobot Adél egy hatalmasat behúz Istenes Bencének egy bokszkesztyűvel.

Csobot Adél bokszkesztyűvel húzott be Istenes Bencének Forrás: Youtube/Istenes Bence
Drog: Két évet is kaphat Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170724-hujber-ferenc-fuvel-bukott-meg.htmlHujber Ferenc különös posztot rakott ki a közösségi oldalára. Állítása szerint fél gramm fűvel bukott meg, egy éjszakai házkutatás alatt. Ezt nem, de a díszdobozt, amiben a fű volt, nagyon sajnálja. Az ügynek még nincs vége. TV + SztárokOrigoÚjra együtt van VV Dina és Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ujra-egyutt-van-vv-dina-es-vv-lori.htmlA ValóVilágban jöttek össze, majd kint is együtt maradt Dina és Lóri. Később szakítottak, a lány azonban most kiposztolta, újra dúl közöttük a szerelem. TV + Sztárok--Baukó Éva szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170723-bauko-eva-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlVan, aki kedveli, van, aki nem, de egy dolgot nem lehet megkérdőjelezni vele kapcsolatban: Baukó Éva egyre jobb csaj. TV + Sztárok--Bor névadója lesz Benkő csaja Bazsarózsahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-bor-nevadoja-lesz-benko-daniel-csaja-bazsarozsa.htmlBenkő Dániel és huszonéves barátnője, Bazsarózsa szinte minden percüket együtt, a négy fal között töltik. Kiderült, a testi szerelem mellett a bort sem vetik meg. TV + SztárokOrigoEkkor beszélt utoljára Dianával Harry és Vilmoshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ekkor-beszelt-utoljara-dianaval-harry-es-vilmos-herceg.htmlHarry és Vilmos édesanyjuk halálának 20. évfordulójának alkalmával elevenítették fel utolsó beszélgetésüket a hercegnővel. TV + Sztárok--Ijesztő maszk mögé bújt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ijeszto-maszk-moge-bujt-pasztor-anna-enekesno.htmlAz extrémitásairól is híres Pásztor Anna ezúttal is kitett magáért. Most, a fesztiválszezonban, ha lehet, még jobban belehúz abba, hogy rajongóit is kimozdítsa a komfortzónájukból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.