Shane Tusup megható sorokkal mondott köszönetet Hosszú Katinkának

Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup átkozottul izgult Katinka versenyszáma előtt és alatt, amit a nézők és a helyszínen lévők is láthattak. Aztán azt is, hogy milyen örömmámort élt át, miután Katinka megszerezte aranyérmét. Shane a Facebook-oldalán köszönte meg feleségének és mindenkinek a csodás élményt.

Shane Tusup annyira boldog volt Katinka tegnapi győzelme után, hogy szinte lebegett. Nem is csoda, hogy kellett pár óra, mire összeszedte a gondolatait és köszönetet mondott mindenkinek. Elsősorban természetesen Katinkának, amiért ennyire csodálatos, aztán a magyaroknak is a szurkolásért, és végül a saját szüleinek.

Hosszú Katinka első útja a vízből Shane-hez vezetett Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Köszönöm, szépséges istennőm, hogy hagyod, hogy ennek az egésznek a részese lehessek,

Hosszú Katinka majdnem elsírta magát a versenyszám után - Videó!

Az egész ország egy emberként izgul a vizes vb hazai versenyzőinek, köztük természetesen Hosszú Katinkának is, aki nagyon meghatódott a sok bíztatástól. Majdnem elsírta magát, amikor kiszállt a vízből. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.