Hoppá! Kovács Koko megkérte a szerelme kezét: Fotók!

Forrás: Facebook/eXtremeMan Nagyatád -
Kovács István leánykérés Koko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eseménynek lehettek szemtanúi azok, akik részt vettek a közelmúltban megrendezett Ironman versenyen. Kovács Koko István mindenki szeme láttára kérte meg a szerelme kezét. 

A magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok bokszoló teljesítette az Ironman minden kihívását, majd a célba érkezve letérdelt, és megkérte kedvese, Kata kezét. A szerelmesek tavaly év végén találtak egymásra, immáron 8 hónapja alkotnak egy párt, és úgy tűnik, szeretik egymást annyira, hogy együtt éljék le az egész életüket.

Éppen ezért a 3800 méter úszást, a 180 kilométer kerékpározást és a 42,195 kilométer futást teljesítő Koko egyszerűen csak beszaladt a célba, és azonnal le is térdelt a közgazdász végzettségű lány elé, egy szál rózsával a kezében.

Mint kiderült, a szervezők előre rákötözték az eljegyzési gyűrűt a virágra, és már így nyújtották át a cél felé futó Kokónak. Megható pillanatok következtek, hiszen a mit sem sejtő Kata teljesen ledöbbent, majd boldogan ugrottak egymás nyakába.

Íme egy megható pillanat az eseményről Forrás: Facebook/eXtremeMan Nagyatád

Azóta is sorra érkeznek a gratuláló üzenetek, mindenki nagyon örül a sportoló és a kedvese boldogságának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.