Sebestyén Balázs lett a legértékesebb celeb a Forbes szerint

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo -
Forbes Ördög Nóra Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is összeállították a legértékesebb celebek listáját, és bizony történt mozgolódás a tavalyihoz képest, mindjárt az első helyen: Sebestyén Balázs letaszította Ördög Nórát a trónról!

A Forbes idén is elkészítette a listáját a hazai celebekről, így kiderül, hogy ki a legértékesebb híresség ma Magyarországon. A pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmuson túl a közösségi médián belüli aktivitást is figyelembe vették az újságírók, akiknek munkáját médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

Sebestyén Balázs megelőzte Ördög Nórát Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo

Az első helyen trónfosztás történt, Sebestyén Balázs ugyanis megelőzte a tavaly első helyen álló Ördög Nórát. Harmadik helyen a a saját portált üzemeltető D.Tóth Kriszta végzett.

1. Sebestyén Balázs
2. Ördög Nóra
3. D. Tóth Kriszta
4. Majka
5. Alföldi Róbert
6. Liptai Claudia
7. Till Attila
8. Kiss Ádám
9. Kasza Tibor
10. Hajós András


óvja magát az elhasználódástól.

mondta a Blikknek

A lista a tavalyihoz képest új nevekkel egészült ki, felkerült Radics Gigi, Szabó Győző, Mihalik Enikő és Nagy Ervin is, valamint először szerepel önállóan Sarka Kata, aki egy hellyel megelőzte férjét. Palvin Barbi csak a 11. helyet szerezte meg magának, de legalább felkerült. Ugyanis sokan kimaradtak az idei felsorolásból. Tóth Gabi, Kovács Ákos és Berki Krisztián sem szerepel a rangsorban.

VV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Benkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20170801-cukorbetegnek-adja-ki-magat-schobert-norbi.htmlA tegnapi nap egyik legolvasottab bulvárhíre minden bizonnyal az volt, hogy vajon Schobert Norbi kifőzette vagy nem főzette ki magának azt a bizonyos tésztát, abban a bizonyos olasz étteremben. Norbi azt posztolta, hogy a saját termékét fogyasztotta az étteremben, amíg az étterem a Facebookon arról ír, hogy ők csak helyi alapanyagból dolgoznak, és most sem tettek kivételt. Mi az igazság? TV + Sztárok--Kvíz - Kitalálod, hogy kit rejt a bikinis kép?http://www.life.hu/sztarok/20170723-kitalalod-hogy-kit-rejt-a-bikinis-kep.htmlMég tart a forróság, a nyár és persze a strandszezon. A sztárok is bőszen posztolgatják a bikinis fotóikat, de felismered őket egyetlen részletből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--Hajdú Péter kiosztotta Sarka Katát: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170731-hajdu-peter-helyre-tette-sarka-katat.htmlHűha, úgy tűnik Sarka Kata és Hajdú Péter még mindig nem bírja abbahagyni a csipkelődést. Ezúttal Kata kezdte a műsort, Hajdú pedig ráharapott a dologra... TV + Sztárok--Sármos pasi lett a transznemű nőből - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-sarmos-pasi-lett-a-transznemu-nobol.htmlA transznemű Jaimie Wilson 2015-ben hozta meg azt a bátor döntését, hogy férfiként szeretne élni élete hátralévő részében, nem pedig nőként. Hihetetlenül szexis pasi lett belőle! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.