Nyílt levelet írt szexuális orientációjáról Aaron Carter

Aaron Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegsége és durva fogyása után most szexuális beállítottságáról is kitálalt Aaron Carter. 

A Backstreet Boys zenésznék, Nick Carternek a testvére szombaton este hosszú nyílt levelet tett közzé a Twitteren. Arról ír, hogy 13 éves kora óta tudja, a férfiakhoz és a nőkhöz is vonzódik, volt is dolga srácokkal is, ezt nem szégyelli, és nagy terhet rak le most ezzel a vallomással a válláról - számol be a http://abcnews.go.com.

Elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-elhunyt-vamos-gyorgy-az-echo-tv-egykori-musorvezetoje.htmlÉletének 63. évében elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája. Temetését szűk családi körben tervezik. TV + Sztárok--Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--Nem veti meg a piát II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nem-veti-meg-a-piat-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlHa igaz, amit a séf állít, Erzsébet királynő tud élni. TV + SztárokDér Heni beszólt Kozsónakhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-der-heni-beszolt-kozsonak-a-kozossegi-mediaban.htmlEmlékezetes interjút adott a minap a TV2 Mokkájának a Balatonon Kozsó. Dér Heni az Instagramján reflektált erre. TV + SztárokOrigoBenkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.