Zalatnay Sarolta a Balatonon pihen

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini. 

"A tó közepén fürödtünk isteni volt a víz és a társaság" - írta Sarolta az alábbi fotói mellé, amelyek között van olyan kép is, ahol fürdőruhában mutatja meg testét.

Férjhez ment a rákos magyar modell, Magosi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20170806-ferjhez-ment-a-rakos-magyar-modell-magosi-viki.htmlViki körülbelül egy éve harcol a leukémiával, és időről időre posztol is állapotáról, hogy másoknak is erőt adjon a küzdelmével. A gyönyörű modell szombaton hivatalosan is összekötötte életét kedvesével: férjhez ment. TV + SztárokOrigoElhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-elhunyt-vamos-gyorgy-az-echo-tv-egykori-musorvezetoje.htmlÉletének 63. évében elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája. Temetését szűk családi körben tervezik. TV + Sztárok--Nem veti meg a piát II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nem-veti-meg-a-piat-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlHa igaz, amit a séf állít, Erzsébet királynő tud élni. TV + Sztárok--Itt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--VV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Meghalt Lois Laurel Hawes színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-meghalt-lois-laurel-hawes-komikus-szineszno.htmlMeghalt Lois Laurel Hawes,a világhírű amerikai komikus. Utoljára 1995-ben láthattuk a tévében, A bor nem válik vízzé sorozatban szerepelt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.