Így néz ki most Szíj Melinda - Fotó!

Forrás: Youtube -
Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új klipet dobott a piacra Szíj Melinda, aki a Megasztár ötben tűnt fel, és teljesen megosztotta az embereket. Vagy imádták, vagy csúfolták őt, de nézd meg, hogy néz ki most!

A 48 éves Szíj Melindát 2010-ben ismerhette meg az ország, akkor tűnt fel a Megasztár ötödik szériájában, és egészen a döntőig menetelt. Végül csak a harmadik helyig jutott, de az biztos, hogy mindenki megjegyezte magának az énekesnőt, akit sokan szerettek, de legalább annyian csúfoltak is. Legendássá vált a bevásárlószatyra, annak idején a szemfüles árusok az énekesnő fényképével próbálták fellendíteni a tasak forgalmát.

Szíj Melinda a Megasztár válogatóján Forrás: Youtube

Melinda a Megasztár után nem sokkal eltűnt a legtöbbek szeme elől, nem szerepelt tévéműsorokban, és interjúk sem készültek vele. Nemrég viszont új klippel jelentkezett az énekesnő, melyben temrészetesen ő is megjelenik, így végre láthatjuk, hogyan néz ki manapsgág Szíj Melinda!

Így néz ki most Szíj Melinda Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.