Az Irigy Hónaljmirigy tagjának, Kabai Lászlónak ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Irigy Hónaljmirigy ittas vezetés Kabai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy sztárt meszeltek le a rendőrök ittas vezetésért: Kabai László, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy szombati fellépés után ült autóba alkoholos befolyásoltság alatt. Azonnal elvették a jogsiját.

A zenész egy hakniból tartott hazafelé, amikor a Margit hídon megállították a rendőrök. A szondáztatás után pedig rögtön a helyszínen elvették a jogsiját, amit egy darabig biztosan nem is fog visszakapni. Még pénzbüntetésre is számíthat Kabai László.

Kabai László (középen) hosszú ideig jogsi nélkül marad Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa a Bors megkeresésére bevallotta, valóban ivott, mielőtt volán mögé ült, de azt hitte, már kiment a szervezetéből az alkohol.

Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben.

"A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést"

Kiszabták a pénzbüntetést Oszter Sándor feleségére az ittas vezetésért

Oszter Sándor feleségéről áprilisban derült ki, hogy ittasan balestetet okozott. Az ügye még nem zárult le, de a pénzbüntetést már kiszabták: ennyit kell fizetnie Failoni Donatellának. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Fresh Wiki nélkül, egyedül jár fellépni Fresh Andihttp://www.life.hu/sztarok/20170808-fresh-wiki-nelkul-egyedul-jar-fellepni-fresh-andi.htmlBármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. TV + Sztárok--Így néz ki most Szíj Melinda - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-igy-nez-ki-most-szij-melinda.htmlÚj klipet dobott a piacra Szíj Melinda, aki a Megasztár ötben tűnt fel, és teljesen megosztotta az embereket. Vagy imádták, vagy csúfolták őt, de nézd meg, hogy néz ki most! TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko csak helyettesíteni fog a Naplóban az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-vujity-tvrtko-csak-helyettesiteni-fog-heti-naplo-svaby-andrassal-atv.htmlVujity Tvrtko visszatért a Naplóba és mégsem. Hogy ez hogyan lehetséges? Ő maga árulja el. TV + Sztárok--Cher 71 évesen is bombaformában van - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170807-cher-71-evesen-is-bombaformaban-van.htmlCher 71 éves létére is csúcsformában van: az alakja is kifgástalan. Olyan, mintha felette egyszerűen nem múlna az idő. TV + Sztárok--Halálra gázolták a The Voice sztárjának, Paul Blacknek a kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20170807-halalra-gazoltak-paul-blacknek-a-kislanyat.htmlA parkból tartott hazafelé az egyéves kislány és apukája, amikor egy terepjáró elgázolta őket. Az apa súlyos sérüléseket szenvedett, a kislány pedig meghalt. TV + Sztárok--Katy Perry és Robert Pattinson randiznakhttp://www.life.hu/sztarok/20170807-katy-perry-es-robert-pattinson-randiznak.htmlKaty Perry jelenleg egyedülálló, és nagy erőkkel keresi az igazit: nemrég randizott, ráadásul egy olyan színésszel, akiről már csaknem meg is feledkeztünk! Robert Pattinsonnal vacsorázott! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.