Dédunokájával él együtt Bangó Margit

Forrás: Facebook/Bangó Margit -
Tina Bangó Margit költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit nemrég egy vidéki házba költözött: végre teljesült a nagy álma.

Bangó Margit az idősebb dédunokájával, Tinával él együtt az új, gyáli házban. A Kossuth-díjas énekesnő kiköltözött az újpesti otthonából, ezzel pedig élete egyik legnagyobb álmát valósította meg. Bár a költözködés miatt még kissé rumli van, Margit mégis nagyon boldog.

"Még most dobozolunk ki. A költözés három napot vett igénybe, de a dobozokból már hetek óta pakolunk ki, most közöttük élünk. Rengeteg feladat van még a ház körül, festeni kell, és be is kell keríteni, mert most csak egy régi drótkerítés van" - mesélte a 67 éves sztár.

Bangó Margit álma teljesült: vidéki házba költözött Forrás: Facebook/Bangó Margit

Elmondása szerint az unokája és a dédunokája sokat segítenek neki, így szépen lassan minden elkészül majd. Kis Tinának hála Margit nincs egyedül, de egyébként is sűrűn látogatják őt a rokonok.

"Vidéki lánynak születtem, és mindig arra vágytam, hogy idősebb koromban vidéki házban élhessek, ahol vannak fák, virágok és nyugalom honol" - írta meg a Blikk.

Pink megérkezett a Szigetre - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170809-pink-megerkezett-a-szigetre.htmlPink a Sziget Fesztivál első nagy fellépője, tőle fog felrobbanni szerda este a Nagyszínpad. Az énekesnő már meg is érkezett a helyszínre, amiről persze videót is posztolt! TV + Sztárok--Büntetőeljárás indul az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170809-buntetoeljaras-indul-az-irigy-honaljmirigyes-kabai-laszlo-ellen.htmlKabai Lászlót szombat éjszaka kapcsolták le a rendőrök, kiderült, hogy az Irigy Hónaljmirigy dobosa ittasan vezetett. A hatóság büntetőeljárást indít a sztár ellen! TV + Sztárok--Újra dúl a love: Kibékült VV Mici és Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-kibekult-vv-mici-es-krisztian.htmlVV Krisztián megcsalással vádolta Micit, a nő pedig azzal, hogy eljárt a keze, és neki kellett eltartania. Ehhez képest, most újra hatalmas a szerelem. TV + SztárokOrigoMeghalt Glen Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-meghalt-glen-campbell-zenesz.htmlHalálát a családja jelentette be.TV + Sztárok--Sztárok, akik szinte semmit nem kerestek a legnagyobb szerepükkel: Brad Pittől Hilary Swankighttp://www.life.hu/sztarok/20170808-sztarok-akik-szinte-semmit-nem-kerestek-a-legnagyobb-szerepukkel.htmlKöztudott, hogy a híres filmszínészek meglehetősen jól keresnek: olyan összegeket kapnak, amiket mi leírni sem szoktunk a mindennapjainkban. Aaz elején azonban ők sem kerestek olyan nagyon jól, a mostani több százezer dolláros gázsijukhoz képest a számukra hírnevet hozó szerepekért, szinte semmit nem kaptak: persze az élet aztán kárpótolta őket! TV + Sztárok--Együtt andalog Eva Mendes és Ryan Gosling: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170808-ujra-egyutt-eva-mendes-es-ryan-gosling.htmlÚgy tűnik Eva Mendes és Gosling között teljes a harmónia. Pedig tavasszal még nem erről szóltak a hírek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.