Kiderült, hogy Curtis és Csilla valójában nem voltak házasok

Curtis Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis, és párja, Csilla sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de végül mégis az lszakadás mellett döntöttek. Kiderült, hogy ez egyszerűbb volt, mint hittük, ugyanis házasok soha nem voltak.

Curtis és Csilla sokáig maguk sem tudták, hogyan végződik majd a kapcsolatuk, hiszen sokszor szakítottak és jöttek össze újra. A rapper a volt párját a feleségeként emlegette, ezért hitték sokan azt, hogy ők valóban összeházasodtak. Kiderült azonban, hogy ez nem igaz. Curtis a Mokkában vallotta be, hogy soha nem voltak házasok.

Kiderült, hogy Curtis és Csilla valójában nem voltak házasok Forrás: Instagram/Curtis

"Csak egy amerikai hóbort volt, nem vettem őt feleségül" - vallotta be a rapper, ami mindenkit meglepett, hiszen még a jelenlegi párja is azt hitte, hogy ő és Csilla házasok voltak. Így Curtisnek nem volt könnyű dolga, hiszen a mostani szerelme egy kicsapongó férjnek gondolta őt! Aztán persze mindent sikerült tisztázniuk, és a rapper most szerelmesebb, mint valaha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.