Gajdos Tamás feleségéért rajong Klausmann Viktor: Videó!

Forrás: Facebook/Mokka -
Klausmann Viktor Gajdos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem számítottunk rá, hogy Klausmann Viktor ilyen megdöbbentő dolgokkal fog előállni egy vetélkedő kellős közepén. 

Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsora csupa meglepetés. Nemrég Erdélyi Mónika osztotta ki a házigazdát a viselkedéséért, sőt, Sarka Kata is megragadta az alkalmat, hogy élő adásban szólhasson be a (már csak papíron) férjének.

Klausmann Viktor egy régi titkát árulta el Forrás: Facebook/Mokka

Nem is beszélve Vastag Csabáról, aki szintén a nézők füle hallatára vallotta be, hogy milyen fiatalon veszítette el a szüzességét. Ezután arra már senki sem számított, hogy Klausmann Viktornak is lapul valami titok a farzsebében, pedig de:

"Úgy tudom, van köztetek egy mai napig feszülő ellentét, ugyanis volt egy finom rivalizálás kettőtök között. Adódott egy szituáció, amikor a stúdióba belépett egy dús keblű nő. Klausmann Viktor rögtön bele is habarodott a hölgybe, de a szívtipró tévés nagy meglepetésére a nő csak Gajdos Tamásnak szentelt figyelmet" - kezdte Tibi.

"Vigyázz, hogyan beszélsz, mert a hölgy azóta is a párom" - vette át egy pillanatra szót az ATV műsorvezetője.

"Én azt gondolom, hogy a mai napig van egy olyan speciális viszonyom az ő gyermekeinek az anyjával, amit ő nem tud, mert mindig a háta mögött kapok két puszit tőle. Ezért járnak olyan gyakran a Kékestetőre síelni" - vallotta be nevetve Viktor.

Így ünneplik a 15. házassági évfordulójukat Norbiék: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-tizenot-eve-hazas-schobert-norbi-es-rubint-reka.htmlRékát és Norbit nézve mindig egy kicsit elkapja az embert az irigység, mert olyan ritkán látni manapság jól működő házasságokat. TV + Sztárok--Megszólalt Oszter Sándor a természetkárosítás kapcsán: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-oszter-sandor-reagalt-a-vadakra.htmlDiósjenő lakossága felbőszült Oszter Sándor tette miatt, pedig a színész állítása szerint semmi szabálybaütközőt nem követett el. TV + Sztárok--Ashton Kutcher is a Szigeten bulizott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170811-ashton-kutcher-is-ellatogatott-a-szigetre.htmlNem hiába, a Sziget Fesztivál nem csak nekünk, hanem a külföldieknek is sokat jelent, sőt világsztárok is megjelennek a rendezvényen. TV + Sztárok--Gáspár Bea online főz a rajongóinak: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-gaspar-bea-belekezdett-a-fozos-videokba.htmlGáspár Bea és Evelin megmutatták, miben mesterkedtek: ezt a finomságot készítették el a félkész konyhájukban. TV + SztárokOrigoHajdú Péter nyilatkozott szakításáról Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170811-hajdu-peter-szakitott-baratnojevel-eszterrel-nyilatkozott-a-showman.htmlNem tartott sokáig Hajdú Péter és Eszter kapcsolata, csak fél évig voltak együtt, múlt héten szakítottak. Hajdú Péter nyilatkott különválásukról. TV + Sztárok--David Boreanaz házassága veszélyben van http://www.life.hu/sztarok/20170810-veszelyben-van-david-boreanaz-hazassaga.htmlNem is gondoltuk volna, hogy a szexi nyomozót alakító színész valójában nem is olyan hűséges, mint a tévében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.