Gáspár Bea álmait meghiúsította Győzike botránya

depresszió Gáspár Győző NAV Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Gáspár Győző élete összeomlott. Nagyon megviselte, hogy a NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt vizsgálódik ellene. A showman hasznavehetetlen, a család minden gondja Bea asszony nyakába szakadt. 

Gáspár Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, antidepresszánsokon él - írja a Best magazin. A lapnak Bea asszony nyilatkozott aról, hogyan élnek most, hogy a férje bajba került. A rossz ráadásul nem jár egyedül, csőtörés miatt az egész házat ki kell festeniük. Győzi azonban ebben sem segít, teljesen hasznavehetetlen.

Nem könnyű most a Gápár család élete Forrás: Instagram/gasparbea


"Ez is a lehető legrosszabbkor jött. Festetni kellett, most takarítok. Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, nagyon megtörte ez az egész, abszolut hasznavehetetlen. Antidepresszánsokon él. (...) A család terhe most az én vállamon van, néha az összeomlás határán vagyok, aztán persze mindig összeszedem magam. A barátaink is eltűntek, úgy érzem, a bajban magunk maradtunk. Régen bezzeg milyen jó volt, mikor mindenki meghívtunk ebédre, vacsorára, akkor persze jöttek" - mesélte a lapnak Bea asszony.

Férje botránya rombadöntötték azokat a terveket, amiket a Konyhafőnök VIP után dédelgetett. Bea nyerte meg a műsort, és szeretett volna saját lábára állni, végre nem csak Győzike feleségeként vállalkozásba kezdeni.

Gáspár Győző öngyilkossági kísérletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170810-gaspar-gyozo-ongyilkossagi-kiserleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike feje fölött összecsaptak a hullámok. A NAV vizsgálódása és a gyógyszerfüggősége miatt elkeseredett lépésre szánta el magát, öngyilkosságot kísérelt meg: begyógyszerezve ült a volán mögé. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Győzőnek mindenét elvitte a NAV: tandíjra sincs pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gaspar-gyozonek-tandijra-sincs-penze.htmlGáspár Győzőék élete nagyon megváltozott, mióta razziázott náluk a NAV: tandíjra sincsen pénzük. Győzike azonban nem adja fel! Harcol az igazáért.TV + SztárokOrigoKiderült, miből telik Gáspár Győzőnek luxusautóra: testvére elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170704-kiderult-mibol-telik-gaspar-gyozonek-luxusautora.htmlGáspár Győző pénzét elvették a hatóságok adócsalás vádja miatt, de úgy tűnik, így sem szűkölködik. Kiderült, miből telik neki 40 milliós autóra! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Győzike ismét koporsókat árul!http://www.life.hu/sztarok/20170719-gaspar-gyozike-ismet-koporsokat-arul.htmlMind tudjuk, Győzikéék most rossz helyzetben vannak, hiszen a NAV elkobozta a vagyonukat. A showman, hogy mentse helyzetüket, felélesztette egy régi vállalkozását: koporsóbizniszbe fogott! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy köszöntötte kisebbik lányát Győzike: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170726-gaspar-virag-szulinapjat-unnepelte-gyozike.htmlGyőzikének van bőven miért büszkélkednie, ha a gyermekeiről van szó. Ma például megható üzenettel köszöntötte kisebbik lányát, Virágot. TV + SztárokOrigoEjha! Ennyi pénzt vitt el a NAV Győzike széfjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170613-gyozike-nav-penz-szeg.htmlGyőzike közel kétszázmilliós örökségét vitte el a NAV az énekes, műsorvezető széfjéből. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.