Hajdú Péter nyilatkozott szakításáról Eszterrel

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Eszter barátnő Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartott sokáig Hajdú Péter és Eszter kapcsolata, csak fél évig voltak együtt, múlt héten szakítottak. Hajdú Péter nyilatkott különválásukról. 

A Sziget Fesztiválon tűnt fel a Blikk munkatársának, hogy Eszter nem Hajdú Péterrel mulat a Pink kincerten, hanem egy másik férfival érkezett. A lap megkereste Hajdút, aki bevalotta, hogy szakítottak:

"Nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, sok boldogságot kívánok neki" - mondta a showman, és jelezte, hogy többet nem szeretne elárulni.

Hajdú Péter és Eszter itt még boldogan Forrás: Facebook/Hajdú Péter


Eszter tavaly év végén tűnt fel Hajdú mellett, akkor, amikor Sarka Kata és a tévés már fél éve nem voltak együtt. Péter készen állt az újrakezdésre, boldogan tekintett a jövőbe. Nyár elején azonban eltűntek a szerelmes fotók a közösségi oldalakról, holott korábban, mindketten többször osztották meg követőikkel, hogy mennyire jól érzik magukat egymás társaságában, és hogy hova utaztak éppen. A Blikk úgy tudja, hogy már akkor zűr volt a Paradicsomban, szünetet tartottak. Az elmúlt hetekben megpróbálták ugyan feléleszteni szerelmüket, de nem sikerült, még egy közös Ciprusi nyaralás sem lendített a dolgon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.