Sziget Fesztivál interjú Wiz Khalifa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív interjút adott a Sziget szupersztár fellépője, Wiz Khalifa.

Wiz - akinek neve bölcsességet jelent - készíttetett egy fűtermelő applikációt, emellett saját fűmárkája is van. Többek közt ezekről is őszintén mesélt a Life.hu-nak, mint ahogy arról is megvolt a véleménye, hogy Despacito letaszította őt a Youtube trónjáról.

Nagyon fiatalon veszítette el a szüzességét Vastag Csaba: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-ekkor-veszitette-el-a-szuzesseget-vastag-csaba.htmlKirály Viktor és Vastag Csaba vendégeskedtek Kasza Tibi műsorában. Mindkét énekesről kiderült egy két újdonság. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBúcsúzik Barbi az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170811-bucsuzik-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-barbi.htmlPénteken már a nézőktől is elbúcsúzik Barbi, az Éjjel-Nappal Budapes szereplője. A fiatal nő négy és fél évig volt szereplője a műsornak, de most egy új szerep vár rá, hiszen hamarosan életet ad kisbabájának. TV + Sztárok--Károly herceg megjegyzést tett, amiért nem lett lány gyermeke http://www.life.hu/sztarok/20170811-diana-megbantodott-karoly-herceg-megjegyzesere.htmlÚjabb megrendítő részlet derült ki Diana és Károly kapcsolatáról. TV + Sztárok--A TV2-nél tér vissza Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170811-liptai-claudia-tv2-visszateres.htmlMegegyezett a TV2-vel Liptai Claudia, két műsorra szerződött a csatornával. TV + Sztárok--Pásztor Anna válaszolt az őt támadóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170811-pasztor-anna-valaszolt-az-ot-tamadoknak-amiert-anyakent-ivott.htmlNemrégiben egy facebook-fotó miatt akadt ki az internet népe: Pásztor Anna olyan képet posztolt, ami kiverte az ősanyák biztosítékát. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy sírját hirdetésekkel ragasztották tele http://www.life.hu/sztarok/20170811-hirdetesekkel-ragasztottak-tele-zambo-jimmy-sirjat.htmlFelháborodott az egész Zámbó család, ugyanis valakik hirdetésekkel ragasztották tele az énekes sírját.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.