Julian Perretta Palvin Barbi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánvalóan mindenki tudni szeretné, hogy van-e párkapcsolata a fiatal szupermodellnek, ám most úgy tűnik, sikerült egy aprócska részletet elkapni a sztár életéből. 

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy talán Palvin és Dzsudzsák Balázs összejöttek. A Petőfi Zenei Díjátadót követő bulit együtt töltötték, és a szemtanúk szerint el sem mozdultak egymás mellől.

Nem sokkal ezután a VOLT Fesztivál VIP részében is együtt látták őket, ezért sokak fejében megfordult a kérdés: ők most csak barátok, vagy alakul köztük valami? Ám most friss fotó került fel a fiatal szépség közösségi oldalára, amelyen egy zenésszel látható igen meghitt hangulatban:

Egyelőre nem tudni, hogy mi történik pontosan a két fiatal között, mindenesetre az látszik, hogy igencsak forr kettejük között a levegő.

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

Elképesztő videó látott napvilágot Palvin Barbiról. A fiatal szépség falatnyi bikiniben napfürdőzik egy egzotikus vízparton. Videó!

Kasabian: "Csak nézzük, hogy mi történik" - Exkluzívhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-kasabian-interju-sziget.htmlA pénteki Sziget Nagyszínpadi sztárfellépő zenekar a Kasabian volt. A zenekar tagjával, Sergióval a fellépés előtt többek közt arról beszélgettünk, hogy mi a véleménye rólunk, magyarokról, Magyarországról, hiszen egyik klipjüket éppen Budapesten forgatták.TV + Sztárok--Liptai Claudiával való barátságáról mesélt Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20170812-liptai-claudiaval-valo-baratsagarol-meselt-abel-anita-szineszno.htmlMég a Szomszédok forgatása alatt lettek barátnők Ábel Anita és Liptai Claudia. Anita arról beszélt, hogyan kezelik, hogy gyakran összehasonlítják őket... TV + Sztárok--Akik nem láttak kiutat - öngyilkos hírességekhttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ongyilkos-hiressegek.htmlHírességek, akik nem láttak kiutat abból a helyzetből, amibe kerültek, és eldobták maguktól az életet. TV + Sztárok--Ezért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20170812-ezert-nem-hazasodik-ossze-egyelore-weisz-fanni-es-parja.html--Gajdos Tamás feleségéért rajong Klausmann Viktor: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170811-gajdos-tamas-kedvesebe-habarodott-bele-klausmann-viktor.htmlNem számítottunk rá, hogy Klausmann Viktor ilyen megdöbbentő dolgokkal fog előállni egy vetélkedő kellős közepén. TV + Sztárok--A TV2-nél tér vissza Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170811-liptai-claudia-tv2-visszateres.htmlMegegyezett a TV2-vel Liptai Claudia, két műsorra szerződött a csatornával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.