Gina Maria Schumacher elég dögösen fest: Fotó!

fotó Gina Maria Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került néhány friss fotó Michael Schumacher lányáról: kész nő lett az egykori kislányból. 

Úgy tűnik a Schumacher-családban a kitartás és a versenyszellem genetikusan kódolt. Nem csak a híres autóversenyző szereti rendszeresen megmérettetni magát, hanem a csemetéi is. A 18 éves fia szintén autóversenyző, és sokak szerint megdöbbentően hasonlít az édesapjára.

A 20 éves lánya, Gina Maria Schumacher pedig westernlovagló, ráadásul nagyon sikeres. A FEI World Reining Championships-en, azaz a sportág világbajnokságán aranyérmet nyert, ami azért is hihetetlen, hiszen Gina Maria még nagyon fiatal, mégis kitartó és rendkívül tehetséges.

A szőke szépség pedig időközben felcseperedett, és már sokkal inkább hasonlít egy felnőtt nőre, mint egy tinilányra. Bizonyára Michael is nagyon büszke lenne, ha részt vehetne a gyermekei versenyein - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.