Rtl Klubos műsorban láthatjuk felbukkanni Cicciolinát

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis -
Cicciolina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? Ebben a műsorban lesz látható hamarosan a pornózás koronázatlan királynője.

Hétfőn érkezett Budapestre Staller Ilona, másnéven Cicciolina. A Bors információi szerint azért jött a fővárosba, hogy tárgyaljon az RTL Klubon hamarosan induló, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor részleteiről, ugyanis valószínűleg Cicciolina is képernyőre kerül majd.

Cicciolina hamarosan képernyőkre kerülhet Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

Az ezzel kapcsolatos kérdésre a sztár nem akart válaszolni, helyette inkább arról beszélt, hogy hamarosan már siet is vissza Rómába, ugyanis kiscicái születtek, akiket neki kell táplálnia, mert az anyamacskának nincs teje.

Mivel a szexszimbólum komoly adótartozással rendelkezik, ezért valószínűleg meg fog egyezni az RTL Klubbal, főleg annak fényében, hogy nemrég kijelentette: többé nem vetkőzik meztelenre - írta meg a Bors.

Cicciolina mellei szinte kiesnek a ruhából

Cicciolina a szerb fővárosban járt egy dokumentumfilm-fesztiválon, de pár számmal kisebb ruhát választott magának, mint azt az alkalom megkövetelte volna. Így tulajdonképpen majdnem kibuggyantak a méretes keblek: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.