Szerinted is ők szerepelnek a Sztárban Sztár titokzatos videójában?

Forrás: Life.hu -
Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta fut a TV2 és a Super TV2 adásainak szünetében, az új Sztárban Sztár előzetes. Bár az idei évad szereplői jelmezben vannak, vagy eltakarják magukat, azért lehet találgatni, hogy kik fognak minket szórakoztatni ősztől.

Néhány hónapja Oláh Gergő A Nagy Duettben szórakoztatta a tévénézőket. Most mi a Sztárban Sztár kisfilmjében fedeztük fel. Nézzétek csak! Szerintetek is ő az? Vagy tévedünk?

Ő itt Oláh Gergő? Forrás: Life.hu

Egy másik énekesről először azt gondoltuk, hogy Caramel...

Kik lehetnek ők? Forrás: Life.hu

Aztán megláttuk a jellegzetes haját. Így már azt mondanánk, hogy Pápai Joci is szerepel a Sztárban Sztárban. Mit gondoltok? Ő az?

Sztárban sztár Forrás: Origo

Természetesen megkérdeztük a TV2 munkatársait is, akik az alábbi választ jutatták el a szerkesztőségünknek.

Nézzétek meg a Sztárban Sztár kisfilmjét. Ti kiket fedeztek fel benne?

Liptai Claudia ősszel a Sztárban sztárban térhet visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170708-liptai-claudia-a-sztarban-sztarban-terhet-vissza.htmlLapinformációk szerint Liptai Claudia, aki korábban elárulta, hogy megcsináltatta a melleit, ősszel térhet vissza a TV2-höz a Sztárban sztár című műsor egyik zsűritagjaként. TV + SztárokOrigoÉlő adásban gyulladt ki a Sztárban sztár +1 kicsi díszlete http://www.life.hu/sztarok/20170207-kigyulladt-a-sztarban-sztar-1-kicsi-diszlete.htmlA Sztárban sztár + 1 kicsi döntője lezárult, Pál Dénes és Vivien kerültek ki győztesen a versenyből. Ünneplésüket azonban egy kis riadalom szakította félbe: élő adásban gyulladt ki a TV2 díszlete. TV + SztárokOrigoVajna Timi lányai is felléptek a Sztárban sztár színpadán http://www.life.hu/sztarok/20161113-igy-festettek-vajna-timi-legszebb-lanyai-a-sztarban-sztar-szinpadan-foto.htmlAndy Vajna csinos felesége ma este a TV2 műsorában mutatta meg a nézőknek az általa kiválasztott 16 lányt. TV + SztárokOrigoInterjú a Sztárban sztár győztesével -Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20161114-a-sztarban-sztar-gyoztesevel-keszitett-interjut-a-life-hu-riportere.htmlA Sztárban sztár 4. szériája is lezajlott, a döntőt pedig Veréb Tamás nyerte, aki fantasztikus hangjával maga mögé utasította a nála sokkal híresebb kollégáit is. TV + SztárokOrigoBereczki elbúcsúzott a Sztárban sztártólhttp://www.life.hu/sztarok/20170710-bereczki-zoltan-nem-fog-szerepelni-az-uj-sztarban-sztarban.htmlDolga van bőven Bereczki Zoltánnak, akinek már nem fér bele az életébe a Sztárban sztár.TV + Sztárok--Jé, senki sem esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161106-sztarban-sztar-dontojenek-elso-reszebol-senki-sen-esett-ki.htmlA Sztárban sztár döntőjének első felvonásából érdekes módon senki sem pottyant ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.