Hajdú Pétert nem viselte meg a szakítás Eszterrel

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú elárulta a Bestnek, hogyan érez most az Eszterrel való szakításával kapcsolatban. 

"A mostani szakítás például nem viselt meg, mert lényeges szempont az idő. Azt, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudom túltenni magam, az attól is függ ugyanis, milyen hosszú volt a kapcsolat, hogy milyen mély volt az érzelem, ami a másikhoz kötött, és hogy mi is volt az ok, amiért az ember lezárt egy kapcsolatot" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Exkluzív interjú Diplóval, a Major Lazer létrehozójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-exkluziv-interju-diploval-a-major-lazer-letrehozojaval.htmlDiplo, aki 20 éve a dj pályán van, 9 évvel korábban létrehozta a Major Lazer produkciót. A háromtagú dj trió a legnépszerűbb világsztárokkal zenélnek. A Sziget Fesztiválon egy exkluzív interjút adtak, amiben többek közt meséltek arról, igaz-e a hír, miszerint Rihanna folyton elutasítja őket, de Diplo reagált a Taylor Swifttes veszekedésére is.TV + Sztárok--Hajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoGáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigoZimány Linda szerint fontos, hogy elfogadjuk magunkat http://www.life.hu/sztarok/20170817-zimany-linda-szerint-az-elfogadas-nagyon-fontos.htmlZimány Linda bátran felvállalja, hogy bizony még neki is van narancsbőre, pedig róla sokan azt gondolják, hogy teljesen hibátlan. TV + SztárokOrigoCicciolina 65 évesen újra ledobja a textilt http://www.life.hu/sztarok/20170817-vetkozni-fog-cicciolina.htmlCicciolina visszatért a szexiparba: újból közszemlére teszi a bájait. TV + Sztárok--Hol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20170817-hol-folytatja-a-tevezest-sebestyen-balazs.htmlA Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.