Ganxsta Zolee magánéletéről vallott

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Ganxsta Zolee család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolná, hogy a rengeteg tetoválás és trágár rapszövegek mögött egy érzőszívű, olykor romantikus férfi lakozik? Pedig Ganxsta Zolee úgy tűnik, valójában egy igaz úriember...

A rapper olyan információkat árult el magáról, amit eddig talán soha.

A Blikk interjújában őszintén elmesélte, volt már olyan, hogy szív alakú virágcsokrot küldött választottjának és azt is nagyon reméli, hogy lesz még rá alkalom, amikor annyira szerelmes lesz, hogy ezt újra megteheti. Valamint arról is beszámolt, hogy nem tartja lehetetlennek, hogy újabb gyerekkel bővüljön a Zana család.

Ganxsta Zolee Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Olyankor virágot viszek vagy küldök a nőnek egy szív alakú virágcsokrot vörös rózsából. Volt már ilyen, és remélem, hogy lesz még rá alkalmam(...) Van az a szituáció, hogy vállalnék még egy gyereket, de ahhoz olyan csillagegyüttállásnak kell lennie, amiről nem tudom, hogy lesz-e." - mesélte őszintén a sztár.

Így fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Ördög Nóra együttérez a barcelonai terrorcselekmény sérüljeivel http://www.life.hu/sztarok/20170818-jol-all-a-bikini-fergienek.htmlA közösségi oldalán tett közzé egy posztot Ördög Nóra, aki mélységesen szomorú a Barcelonában történt terrortámadás miatt. TV + SztárokOrigoEltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.TV + SztárokOrigo Így szokott zuhanyozni Peller Anna: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-zuhanyzik-peller-anna.htmlKülönleges felvétel került napvilágra az RTL Klub műsorvezetőjéről: így szokott zuhanyozni. TV + Sztárok--Emma Stone lett az év legjobban fizetett színésznője http://www.life.hu/sztarok/20170818-a-forbes-szerint-emma-stone-keresett-a-legjobban-iden.htmlKülönleges érzés lehet azt kijelenti: a színésznők közül idén én kerestem a legjobban. Ez a mondat most Emma Stone szájából hangozhat el, ugyanis ő lett a Forbes magazin toplistájának első helyezettje. TV + SztárokOrigoNádai Anikó Kovács Dórával ment nyaralni: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170818-nadai-aniko-es-kovacs-dora-egyutt-mentek-nyaralni.htmlNádai Anikó elutazott, ám azt sokáig nem tudtuk, hogy kivel tölti a vakációját a sztár. Egészen mostanáig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.