vörös rózsa Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő akkor kap általában vörös rózsát, ha szerelmes - ez a növény ugyanis a szerelem jelképe, amit ideális esetben a párunktól kaphatunk. Ha pedig 200 szál csodás virágról van szó, ott már bizony komoly érzelmek lehetnek... erről árulkodik Dukai Regina legújabb fotója is.

Gyönyörű luxusjárgány, csodálatos nő és egy akkora rózsacsokor, ami alig fér rá a képre - ilyen jellegű fotókat többször láthattunk már sztárbloggerek és világsztárok közösségi oldalain. Ám azonban eddig arra nem volt még példa, hogy hazai sztár is ilyet villantson.

A csodaszép Dukai Regina azonban megmutatta, mit kapott :

200 szál vörös rózsát ölel.

Nem csak a hatalmas csokor a lényeg a képen, hiszen a vörös rózsa a szerelem jelképe, és ennyire értékes csokrot csak olyan valakitől kaphatunk, akinek bizony sokat jelentünk. Csak nem szerelmes Regi? Az a mosoly igen sokat sejtet... Ha így van, szívből gratulálunk neki:

Bradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigoKovács Patrícia szakításáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170824-kovacs-patricia-szakitasarol-vallott.htmlA közelmúltban közösségi oldalán tudatta a tehetséges magyar színésznő, hogy férjével, Péterrel való kapcsolata a végéhez ért. Akkor türelmet kért mindenkitől, most azonban vallott a szakítással kapcsolatban. TV + SztárokOrigoSzétalázták Hajdú Pétert az Rtl Klub új műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hajdut-szetalaztak-az-rtl-uj-musoraban.htmlHamarosan látható lesz az Rtl Klubon a Roast című műsor, melyben sztárok önként vállalják, hogy más hazai sztárok rommá alázzák őket. Ganxsta után Hajdú is vállalta a nyilvános leégetést. Kapott is hideget és meleget egyaránt... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNagy Adri énekesnő besokallt http://www.life.hu/sztarok/20170824-nagy-adri-befejezi-besokallt.htmlNagy Adri úgy érzi, teljesen beszippantotta a telefonja, ezért változtatni akar: letörli közösségi oldalainak alkalmazását mobil eszközéről... TV + SztárokOrigoHujber Feri nem fizet - börtönbe is csukhatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-hujbernek-le-kell-ulnie-a-tartozasat.htmlIsmét óriási a botrány Hujber Feri házatáján. Először felesége hívta rá a rendőrséget, majd kábitószer bitroklás vádjával nyomozás indult ellene. Az ügy lezárult, megkapta a bírósági végzést, melynek pénzbírság lett a vége - ezt saját közösségi oldalán tudatta a színész, ahogyan azt is, hogy esze ágában sincs felhagyni a droggal, sőt fizetni sem fog... TV + SztárokOrigoSarka Kata Robert Wisdommal fotózkodott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-sarka-kata-robert-wisdommal-fotozkodott.htmlSarka Kata néhány perce osztotta meg közösségi oldalán a jó hírt: egy világsztár mellett ebédelt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.