Hajdú Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan látható lesz az Rtl Klubon a Roast című műsor, melyben sztárok önként vállalják, hogy más hazai sztárok rommá alázzák őket. Ganxsta után Hajdú is vállalta a nyilvános leégetést. Kapott is hideget és meleget egyaránt...

Öt éve futott utolájra ez a műfaj a csatornán, ami lényegében arról szól, hogy hazai személyiségeket szednek atomjaira más magyar hírességek.

Ganxsta Zolee volt az első, aki nem félt bevállalni ezt az egyébként nem egyszerű feladatot, de Szabó Zsófi, sőt Hajdú Péter sem mondott nemet a felkérésre. Őt már nem csak Dombovári István, nagyszájú és csípős nyelvű, sokat fogyott humorista szedte ízekre, hanem Ganxstától és a szőke sztártól is is kapott rendesen. Az Rtl Instagram oldalára feltöltöttek néhány gyöngyszemet is a műsorból. Érdemes szemezgetni belőle.

Szabó Zsófi meglepő dolgot mondott.

Hajós is beszólt Ganxstának.

Szeptember 2-án végre kiderül, hogy ki a fasza gyerek, Zoli, te tudod? #rtlklub #ganxstaroast

RTL Magyarország (@rtlmagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Majd Hajdúnak is.

Óriási szópárbajok várnak titeket szeptember 2-án a Roastban! #rtlklub | #ganxstaroast

RTL Magyarország (@rtlmagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Szeptember másodikán indul a celebverő műsor, ami biztosan tartogat majd néhány igazán kínos pillantot is, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.