Polgár Kriszta hurrikán Harvey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szépségkirálynő Houstban él, így pontosan tudja, hogy milyen következményekkel jár a Harvey hurrikán. 

2005 óta nem volt példa olyan erősségű viharra az Egyesült Államokban, mint a múlt hét pénteken lecsapó Harvey. A brutális hurrikán éjszaka érte el Texas partját, és a pusztítása nyomán több, mint 200 ezer ember maradt áram nélkül.

A hurrikán után erőteljes szélvihar és árvíz következett, ami előreláthatólag a hét közepe utáni enyhülni fog. A megemelkedett vízszintről Polgár Kriszta, az egykori Miss Earth Hungary is mesélt. A szexi szőkeség ugyanis Houstban él a családjával, így igen közelről látja mindazt, amit mi szerencsére csak az interneten olvasunk.

"Nem tudunk kimozdulni, de jól vagyunk!" - írta a közösségi oldalán a híresség, aki szerencsétlen helyzetbe került, hiszen a nagy mennyiségű csapadék miatt sehova sem tud menni. Persze ez még a jobbik eset, hiszen legalább mindannyian épségben vannak, és ez a legfontosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.