Károly herceg randi Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana halálának évfordulója miatt egyre többen cikkeznek a gyönyörű hercegné életéről, így pedig újabb és újabb részleteket tudhatunk meg. Most például arról, hogy hogyan ismerkedtek meg Károllyal. 

Azt már tudjuk, hogy Diana és Károly mindössze 12 randevú után házasodott össze 1981-ben, sőt, bizonyos hírek szerint Károly csak azért vette feleségül, mert elvette a szüzességét. De valójában már akkor sem volt szerelmes a törékeny szépségbe.

Íme, egy merész fotó Diana hercegnő és Károly múltjából Forrás: Twitter/HistoryInPics

Arról azonban még nem hallottunk, hogy miként ismerkedtek meg, egészen mostanáig. A nemrég napvilágra került hírek szerint Károly eredetileg nem Dianával randevúzott, hanem az idősebb testvérével, Lady Sarah McCorquodale-val.

Ám hiába minden, Károly véleménye azonnal megváltozott a randizásról, mikor egy baráti összejövetel alkalmával találkozott Dianával, aki azonnal elvarázsolta a herceget. 1980 első felében Károly még a nővérével randizott, de 1981 februárjában már el is jegyezte Dianát - írta meg a PopSugar.

Diana rettegett, hogy elveszik tőle a gyermekeit a válás után

Diana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit. Olvass tovább itt...

Nótár Maryt milliókra perli a volt menedzsere!http://www.life.hu/sztarok/20170830-notar-maryt-milliokra-perli-a-volt-menedzsere.htmlNótár Mary és volt menedzsere, Lakatos Róbert között már egy jó ideje dúl a harc, ebben a legújabb fordulat, hogy a menedzsere beperelte őt: állítólag 80 millióra! TV + Sztárok--L.L. Junior megszólalt a hazaköltözésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170830-megszolalt-l-l-junior-a-hazakoltozesrol.htmlSzövevényes L.L. Junior magánélete: csaknem egy éve hagyta el gyermekei anyját új szerelméért, akit el is jegyzett. A hírek most viszont arról szólnak, hogy a zenész visszaköltözött volt kedveséhez. A sztár Facebook-oldalán szólalt meg a helyzetről. TV + Sztárok--Till Attila nem szeret dolgozni: a Sztárban sztár számára egy nagy bulihttp://www.life.hu/sztarok/20170830-till-attila-nem-szeret-dolgozni.htmlTill Attila már egészen kiskora óta tudta, hogy a munka megkeseríti az életet. Soha ne is akart dolgozni, és nem is teszi: számára a Sztárban sztár ugyanis egy nagy buli! TV + Sztárok--Gáspár Bea őszinte vallomása - videó!http://www.life.hu/sztarok/20170830-gaspar-bea-oszinten-vallott.htmlGarami Gábor PotyaUtas című műsorának vendége volt Gáspár Bea, aki meglepő őszinteséggel mesélt életéről.TV + SztárokOrigoAshton Kutcher és Mila Kunis nagyobbik gyereke a 8. kerületben járt óvodábahttp://www.life.hu/sztarok/20170830-ashton-kutcher-es-mila-kunis-lanya-a-8-kerultben-jart-oviba.htmlAshton Kutcher és Mila Kunis hosszabb időt töltöttek hazánkban, és úgy járkáltak a főváros utcáin, mintha hétköznapi emberek lennének. Még kislányukat is egy 8. kerületi oviba iratták be... TV + Sztárok--Gyászol az X-Factor sztárja, Alexandra Burkehttp://www.life.hu/sztarok/20170830-gyaszol-az-x-factor-sztarja.htmlA brit X-Factor győztese fájó szavakkal búcsúzott édesanyjától, aki 53 éves korában távozott az élők sorából... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.