Friderikusz Sándor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért.

Friderikusz Sándor már egy jó ideje nincsen képernyőn, legutóbb a TV2-nél futott műsora, melyben Hajdú Péterrel dolgozott együtt. A helyzet azóta sokat változott, a műsorvezető és producer közben az ATV-hez igazolt, ott találta meg a számításait, de Friderikusz Sándort is szívesen látta volna a csatornánál.

Friderikusz nemet mondott Hajdúnak Forrás: TV2

A 24.hu készített interjút Hajdú Péterrel, ott árulta el a műsorvezető, hogy megkereste Friderikuszt egy ajánlattal, de a tévés nem élt a lehetőséggel. A Blikk pedig tovább faggatta Hajdú Pétert arról, hogy pontosan mit ajánlott Friderikusznak.

Van egy igazán neki való műsorötletem,

"Egy külföldi projektre hivatkozott akkor, de az ajánlatom még mindig áll"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.