Motoros nővel karambolozott Kozsó: a rendőrség nyomoz az ügyben

Forrás: Ámokfutók / Facebook -
Karambol baleset Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motorossal karambolozott Kozso. A baleset még augusztusban történt, az ütközésre másképp emlékszik az énekes, és másként a robogón ülő nő, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A sípcsont és szárkapocscsont törése miatt hónapokig nem tud dolgozni. Rendőrség nyomoz az ügyben. 

A Bors információi szerint augusztus 19-én, a délutáni órákban L. Ivett robogóval haladt egy budapesti kereszteződésben, ahol máig tisztázatlan körülmények között összeütközött az énekes személygépkocsijával. A csattanás olyan erejű volt, hogy a kétkerekű vezetője a levegőbe repült, és méterekkel a járművétől ért földet. A vizsgálat befejeztéig nem tudni, hogy pontosan ki és milyen mértékben volt hibás a közúti balesetben, az azonban bizonyos, hogy mindkét résztvevő másképp emlékszik vissza arra az augusztusi délutánra.

"Ivett sokkal szerényebb annál, hogy nyilatkozzon, de velem beszélt, és az elmesélése alapján egyértelműen nem ő volt a hibás" – mondta el a lapnak a sérült nő egyik barátnője. "Én úgy tudom, hogy ment az úton egyenesen, balra akart kanyarodni, kitette az indexet, az autó pedig hátulról eltrafálta. Ivett tapasztalt robogós, évek óta vezet, és még soha nem volt balesete" - tette hozzá.

Forrás: Ámokfutók / Facebook

A napilap úgy tudja, a karambol után Kozsó azonnal megállt, és kiszállt az autójából, a rendőrséget és a mentőket egy szemtanú hívta ki. Az énekes együttműködő volt, végigvárta, amíg folyik a helyszínelés, és amíg a mentőbe teszik a robogós lányt. A történteket viszont egészen másként meséli el, úgy emlékszik például, hogy a mentőt ő hívta. "Egy jobb kezes kereszteződésben nekem volt elsőbbségem, amikor oldalról belém szállt egy motoros. Azonnal megálltam, kiszálltam, és segítettem neki. Bárki más segített volna, emberként viselkedtem, ez természetes. Mentőt hívtam, és megvártam amíg ellátják. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, remélem, minél hamarabb felépül, nincs felelősségem az ügyben" - nyilatkozta Kozsó az üggyel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.