Párterápiára jár Angelina Jolie és Brad Pitt

Brad Pitt Angelina Jolie párterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon hosszú utat tett meg a sztárpár, ezért jó lenne, ha végre érvbe érnének. 

Angelina és Brad kapcsolata példásnak tűnt, hosszú éveken keresztül - látszólag - boldogan élték az egyáltalán nem kiscsaládos életüket. Mindenkit megdöbbentett a hír, mikor kijelentették, hogy elválnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt újra megpróbálja együtt Forrás: AFP/Leon Neal

Ám hiába a pereskedés, a fenyegetőzés, a sárdobálás, nemrég bevallották, hogy egyikőjüknek sem jó így külön. Brad elismerte, hogy alkoholrpoblémái vannak, Angelina pedig saját bevallása szerint mindvégig arra várt, hogy a férje változtatni akarjon az életmódján.

Az válóperes ügyvédjeik azt tanácsolták, hogy járjanak párterápiára, amit meg is fogadtak. Jelenleg irányított beszélgetéseken keresztül igyekeznek megoldani a problémáikat, és megérteni egymást - írta meg a DailyMail.

Így viccelődött a Roastban Hajdú Péter (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-viccelodott-a-roastban-hajdu-peter-az-rtl-klubon.htmlJól odamondogattak egymásnak a szombaton az RTL Klub Roast című új show-jának résztvevői.Közülük Hajdú Péter is kapott hideget-meleget, de ő sem fogta vissza magát... TV + Sztárok--Ezért akadt ki az X-Faktor válogatóján ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-ezert-akadt-ki-az-x-faktor-valogatojan-byealex-a-mentortarsaira.htmlAz X-Faktor mentora, ByeAlex kiakadt az első válogatóról szóló adás alatt. Hogy mennyire viselte meg a mentort a felvétel, és valójában mi volt, ami igazán kiakasztotta, arról a Life.hu-nak beszélt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBocsánatot kért Brad Pitt Jennifer Anistontólhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bocsanatot-kert-brad-pitt-jennifer-anistontol-hogy-elhagyta.htmlAmióta csak kiderült, hogy Brad Pitt Angelina Jolie-ba szerelmes, a világ kettészakadt. Legalábbis az emberek többsége mindig is erős érzelmi töltettel érvelt, ha az volt a kérdés, Aniston vagy Jolie a jobb választás Pitt számára. Nos, mivel mindkét kapcsolat véget ért, talán egy harmadik lett volna az... Mindenesetre Jennifer szimpatizánsai most örülhetnek, a színész bocsánatot kért exnejétől. TV + Sztárok--Muri Enikő imádkozik a várpalotai körhintabaleset sérültjeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-muri-eniko-imadkozik-a-varpalotai-korhintabaleset-serultjeiert-o-is-ott-volt.htmlMuri Enikő is ott volt Várpalotán szombat este, amikor meghibásodott a vidámparki körhinta, amelyből többen kizuhantak. Az énekesnőt megrendítették a történet, Facebook-posztban írta le, imádkozik a sérültekért. TV + SztárokOrigoBajor Lili elárulta, miért nem volt édesapja mellett a halálakorhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bajor-lili-elarulta-miert-nem-volt-edesapja-bajor-imre-mellett-a-halalakor.htmlBajor Imre lánya sokáig nem beszélt gyászáról. Most azonban a színésznőnek készülő Lili megtörte a csendet, és elmondta, hogyan élte meg édesapja korai halálát.TV + Sztárok--Titkos hódolójával fotózták le Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-titkos-hodolojaval-karcsi-babaval-fotoztak-le-toth-verat.htmlNem, nem arról van szó, hogy az énekesnő bepasizott volna. Igaz, amilyen klasszul néz ki, már az sem lehet messze. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.