Lilu keresztanya lett - Fotó!

Forrás: Instagram/Lilu -
keresztanya Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy öröm érte az RTL Klub műsorvezetőjét, amit nem is titkolt el a tévés. Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy mitől olyan boldog.

Igazi megtiszteletés érte Lilut, amit nem is tudott magában tartani. A műsorvezető Instagram-oldalán dicsekdett el azzal, miért is örül most annyira: keresztanya lett, méghozzá egy gyönyörű szőke kislányé. Azt nem tudjuk, hogy barátnő, vagy családtag kérte-e fel Lilut a feladatra, de az biztos, hogy a tévés nagyon hálás érte.

Lilu nagyon boldog Forrás: Instagram/Lilu

Természtesen közös fotó is került fel a közösségi oldalakra, amin ugyan a kislány csak hátulról látszik, de így is igazi angyalnak tűnik. "Drága Kamilla... Nagyon boldog vagyok, hogy a keresztanyukád lehetek... Nagyon szeretlek" - írta Lilu a fotóhoz, a kommentelők pedig nem bírták nem észrevenni az egyforma frizurájukat.

Nem indul ősszel Lilu műsora, a Keresem a családom

Lilunak nem lesz műsora ősztől, hiába a családegyesítő sorozat remek nézettsége. Bár szerepel a tervek között a Keresem a családom folytatása, biztos nem most fog indulni. Olvasd el erl a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.