Csomor Csilla szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csomor Csilla nemrég még párjával közös terveikről beszélt, de ezek már nem fognak megvalósulni: szakítottak.

Mégsem költözik külföldre Csomor Csilla. A színésznő néhány hete még boldogan mesélt a terveikről, miszerint külföldre költöznek, de a dolgok másként alakultak. Párjával úgy döntöttek ugyanis, hogy végleg elválnak útjaik. Csomor Csilla tehát marad, és továbbra is színésznőként keresi majd a kenyerét.

Csomor Csilla szakított Forrás: Fem3

de most már csak egymás ellen küzdünk, azt érzem"

A ma 67 éves Karda Beának két új szerelme is van - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-a-ma-67-eves-karda-beanak-ket-uj-szerelme-is-van.htmlKarda Bea éppen ma töltötte be a 67. életévét, de még mindig olyan fitt és vidám, mint azelőtt. Az is kiderült, hogy még most is képes a nyitottságra, ugyanis a szívébe engedett két új szerelmet is, erre pedig még ő sem számított. TV + Sztárok--Sztárok, akikről nem tudtad, hogy leszbikusak: Michelle Rodrigueztől Jennifer Hudsonighttp://www.life.hu/sztarok/20170904-sztarok-akikrol-nem-tudtad-hogy-leszbikusak.htmlEgyes sztárok felvállalják, ha esetleg a másik nemhez (is) vonzódnak, mások pedig igyekszenek ezt titokban tartani, teljesen felelegesen. Sajnos az ismertség átka, hogy a palástolni próbált dolgaik mindig kiderülnek, így az is, ha a világhírű hölgyeket nem egy férfi, hanem egy másik nő hozza lázba. Íme, azok a hírességek, akikről nem tudhattuk eddig, hogy leszbikusak!TV + Sztárok--Lilu keresztanya lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-lilu-keresztanya-lett.htmlNagy öröm érte az RTL Klub műsorvezetőjét, amit nem is titkolt el a tévés. Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy mitől olyan boldog. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra felkészült a szülésre: bármelyik pillanatban beindulhathttp://www.life.hu/sztarok/20170901-szinetar-dora-felkeszult-a-szulesre.htmlSzinetár Dóra már nagyon várja, hogy harmadik gyermekét is a karjaiban foghassa, és nem fél a szülés fájdalmától. Szerencséjére nála az előző két alkalommal sem merült fel probléma, bár a teherbeesés nem mindig volt egyszerű: két spotán vetélése is volt a színésznőnek. TV + SztárokOrigo16 éves lett Cindy Crawford lánya: olyanok mint két tojás - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-16-eves-lett-cindy-crawford-lanya.htmlKaia Gerber lassan kész nő lesz, és ahogy telnek az évek, egyre jobban hasonlít az anyjára: le sem tagadhatná, hogy ő Cindy Crawford lánya. TV + Sztárok--Nyugdíjba megy a Szomszédok Giovannija, azaz Kápolnai József http://www.life.hu/sztarok/20170901-nyugdijba-megy-a-szomszedok-giovannija.htmlKápolnai Józseffel 13 évig találkozhattak a nézők a Szomszédok mentős jeleneteiben, mint Giovanni. Ő azonban a való életben is ezt a hivatást űzte, sokkal tovább, mint a sorozatban: most nyugdíjba ment. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.