Az egyik Survivor versenyző önként feladta a harcot

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan események és döbbenetes hírek történtek a Survivorban. Az egyik játékos például önszántából úgy döntött, hogy befejezi a játékot. 

A Buwaya törzs tagjai szavazáson úgy ítélték meg, hogy Ferinek köszönhetik legtöbb győzelmüket. Ám amíg Iliász Ferire tette a voksát, Feri Iliásszal szemben már nem volt ilyen gentleman – ennek is köszönhette nyereségét. A törzs vezetője a jutalmul felkínált fogmosással, fürdőzéssel egybekötött vacsorára Alexandrát, Adriennt és Barbit vitte magával. Ez komoly feszültséget szült, hiszen a többség Iliászt is érdemesnek tartotta rá, aki maga is megorrolt emiatt Ferire.

Klaudia meg is siratta Lilla távozását, pedig ő is rá szavazott Forrás: RTL Klub

Az Ibon törzs tagjai nem hittek Zolinak, aki tálcán kínálta nekik Tamás fejét. A legtöbb szavazatot Lilla kapta, így ő távozott. Láthatóan Benedeket és Klaudiát sújtotta le a legjobban barátjuk elvesztése, holott ők is rá szavaztak. Zoli kénytelen belátni, hogy a csapat összekovácsolására irányuló törekvései végleg kudarcot vallottak. Saját árulásán túl talán már csak a többiek árulása miatt szenved jobban.

Az éhségtől szenvedő játékosok időnként egymáson vezetik le a feszültséget Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

Hiába a szervezettség, a nélkülözést és az éhezést a Buwaya tagjai is nehezen viselik. Bálint leginkább Iliászon vezeti le a dühét. Az indulatokat csak tetőzi a zsákmányszerzés, amely az eddigi egyik legkeményebb próbatétel elé állítja a versenyzőket. Olyannyira, hogy valaki fel is adja és önként hazautazik a Fülöp-szigetekről. De hogy ki lesz az, aki önszántából lemond a 20 millióról, az csak a ma esti adásból derül ki.

Gáspár Evelint a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le

Bárki láthatja, hogy Gáspár Evelin teljesen átalakult: 35 kilót adott le súlyfeleslegéből, de persze volt segítsége! Kiderült, hogy a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le. Olvass tovább itt...

Istenes Bence és Csobot Adél a szex utáni képükről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-istenes-bence-es-csobot-adel-szex-utani-fotojukrol-beszelt.htmlMegosztotta a rajongókat Csobot Adél és Istenes Bence legutóbbi fotója, amit szex után készítettek. Az énekesnő szerint még nem lépték át a határt, egyes követők szerint viszont igen. TV + SztárokOrigoEz a fiú Galambos Bogi szerelme: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170908-o-rabolta-el-galambos-bogit-szivet.htmlVégre megtudtuk, ki Galambos Bogi szerelme: Fotó! TV + SztárokOrigoIsten éltesse a 36 éves Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-ordog-nora.htmlNánási Pál mindent megtett annak érdekében, hogy meglepje gyönyörű feleségét a születésnapja alkalmából: még ahhoz sem volt gyáva, hogy elrabolja Nórit. TV + Sztárok--A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-kinizsi-otto-es-deutsch-anita-a-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlMár régóta nincsen a sorozatban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, de mégis mindenki a Barátok köztből ismeri őket. A pár sok kritikát kapott, amikor összejöttek, de ők kitartottak egymás mellett, és az idő őket igazolja: már 13 éve házasok! TV + Sztárok--VV Aurelio új lehetőséget kapott: ez most a munkájahttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ez-most-vv-aurelio-munkaja.htmlAz egykori villalakó éppen nincs képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna az RTL Klubnak. Kapott lehetőséget ugyanis a csatornától, most VV Anikó keze alá dolgozik! TV + Sztárok--8 nap múlva férjhez megy Rúzsa Magdi!http://www.life.hu/sztarok/20170908-8-nap-mulva-ferjhez-megy-ruzsa-magdi.htmlMájusban jegyezte el párja Rúzsa Magdit, az esküvővel pedig nem várnak tovább: 8 nap múlva kimondják a boldogító igent! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.