Másságáról vallott Survivor Krisztián: félt bevallani a családjának

Forrás: RTL Klub -
másság Survivor autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor játékosa, Krisztián ma már nyíltan vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, de a családjának nehezen ismerte be. Egy autóbaleset azonban – melyben unokatestvére az életét vesztette- mindenki szemléletét megváltoztatta. Évekkel később a versenyző is átélt egy hasonló karambolt, ő azonban sértetlenül szállt ki az autóból.

Survivor Krisztián mindig is tudta, hogy a saját neméhez vonzódik, de családjának csak később vallotta be. A barátai persze támogatták őt, de a versenyző mégis tartott attól, hogyan fogadják majd a szülei a hírt.

a nevelőapám pedig mindig nagyon vaskalapos volt, talán az ő véleményétől tartottam a legjobban.

Másságáról vallott Survivor Krisztián Forrás: RTL Klub

A játékos családját később egy tragédia sújtotta, ennek hatására mindenki átértékelte Krisztián másságát: egy autóbalesetben meghalt a versenyző unokatestvére.

inkább legyen egy meleg fiad, mint egy halott.

Így néz ki ma a Bestiák énekesnője, Miss Bee, vagyis Somorjai Ilona!http://www.life.hu/sztarok/20170908-igy-nez-ki-ma-a-bestiak-bombazoja-miss-bee.htmlA Bestiák szőke énekesnője már 41 éves, de még ma is bombaformában van. Miss Bee sok mindennel foglalkozott az elmúlt években, de az igazi szerelme örökké az éneklés maradt. Így néz ki most a legendás együttes bombázója! TV + Sztárok--8 nap múlva férjhez megy Rúzsa Magdi!http://www.life.hu/sztarok/20170908-8-nap-mulva-ferjhez-megy-ruzsa-magdi.htmlMájusban jegyezte el párja Rúzsa Magdit, az esküvővel pedig nem várnak tovább: 8 nap múlva kimondják a boldogító igent! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVV Aurelio új lehetőséget kapott: ez most a munkájahttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ez-most-vv-aurelio-munkaja.htmlAz egykori villalakó éppen nincs képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna az RTL Klubnak. Kapott lehetőséget ugyanis a csatornától, most VV Anikó keze alá dolgozik! TV + Sztárok--Szilágyi István bántalmazásról, boldogságról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-szilagyi-istvan-bantalmazasrol-boldogsagrol-meselt.html100 éves lett a magyar filmgyártás, ennek megünneplésére összehívták a magyar filmtörténelem legendáit. Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István is eljött a rendezvényre, aki manapság a fiával történt balhé miatt került címlapokra, hiszen fia megverte őt, emiatt börtönbe is került. Hogy mikor szabadul, hogy él most a színészlegenda, láthatjuk-e még szerepelni, valamint, hogy boldog ember-e Szilágyi István, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Schobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Anastacia asszisztense is elment a magyar X-Faktor válogatásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170907-anastacia-asszisztense-is-szerepel-a-magyar-x-faktorban.htmlA 25 éves Ács Norbert azt állítja, hogy ő a világsztár Anastacia asszisztense. A fiatalember – aki elmondása szerint Svédországban él és egy lemezkiadónál dolgozik – azonban nem elégszik meg ennyivel, ő ugyanis a reflektorfénybe vágyik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.