Tóth Gabi Hegedűs a háztetőn Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotókat osztott meg a közösségi oldalán Tóth Gabi: így készülnek a színészek a Hegedűs a háztetőn című darab bemutatójára.

Tóth Gabi bizonyára nagyon boldog, hiszen Alföldi Róbert már második alkalommal kérte fel, hogy szerepeljen az egyik darabjában. Ezúttal a Hegedűs a háztetőn című produkcióban vehet részt, amire már egy ideje lázasan készülnek.

Hamarosan azonban véget érnek a munkálatok, ugyanis két nap múlva, azaz december 10-én este bemutatásra kerül a darab, ezért nem csoda, ha már Gabi is egyre több idejét a színpadon tölti. Olyan nevekkel szerepelhet együtt, mint Csákányi Eszter, Bánfalvi Eszter, Éder Enikő vagy Stohl András.

#kulisszák #hegedűsaháztetőn #bánfalvieszter #stohlandrás #csákányieszter #éderenikő

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak"

Peller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Gabi nyújt betekintést életének azon részébe, amiben főszerepet játszik a változás, az önmagával való szembenézés. A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle.

VV Aurelio új lehetőséget kapott: ez most a munkájahttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ez-most-vv-aurelio-munkaja.htmlAz egykori villalakó éppen nincs képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna az RTL Klubnak. Kapott lehetőséget ugyanis a csatornától, most VV Anikó keze alá dolgozik! TV + Sztárok--8 nap múlva férjhez megy Rúzsa Magdi!http://www.life.hu/sztarok/20170908-8-nap-mulva-ferjhez-megy-ruzsa-magdi.htmlMájusban jegyezte el párja Rúzsa Magdit, az esküvővel pedig nem várnak tovább: 8 nap múlva kimondják a boldogító igent! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzilágyi István bántalmazásról, boldogságról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-szilagyi-istvan-bantalmazasrol-boldogsagrol-meselt.html100 éves lett a magyar filmgyártás, ennek megünneplésére összehívták a magyar filmtörténelem legendáit. Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István is eljött a rendezvényre, aki manapság a fiával történt balhé miatt került címlapokra, hiszen fia megverte őt, emiatt börtönbe is került. Hogy mikor szabadul, hogy él most a színészlegenda, láthatjuk-e még szerepelni, valamint, hogy boldog ember-e Szilágyi István, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Schobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Mi lesz velük? Teljesen kikészültek a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20170907-kikeszultek-a-survivor-jatekosai-ibon-torzs.htmlElfogyott a motiváció és a lendület az Ibon törzsnél, akikre ma este a törzsi tanács vár. TV + Sztárok--Egykori pályatársa elmondta, hogy jobban lesz-e valaha Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-michael-schumacher-allapota.htmlKevés sportoló sorsa foglalkoztatja úgy a nagyközönséget, mint Michael Schumacheré. Mindenki drukkol a pilótának, hogy felépüljön. Nem hiába kapnak szárnyra szinte hetente újabb hírek, találgatások az állapotával kapcsolatban. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.