viszkis rabló Szalay Bence Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalay Bence őszintén mesélt arról, hogy milyen volt eljátszani a Viszkis rablót abban a mozifilmben, ami hamarosan a filmvászonra kerül. 

Már korábban is írtunk arról, hogy milyen változásokon ment keresztül Bence, mire Viszkis lett belőle. Túlságosan vékonyv volt, ezért hízókúrára fogták: majdnem 20 kilót felszedett a film kedvéért.

Sőt, korábban kopasz volt, de a forgatásra megnövesztette a haját és a szakállát is. Most pedig friss részleteket mesélt arról, hogy milyen érzés volt megformálni Ambrus Attila egy korábbi személyét. Például arról is mesélt, hogy milyen titkokat árult el neki a bankrablással kapcsolatban Attila.

Egy pillanatkép a filmből Fotó: Szabó Adrienn / InterCom

"(...) De az, hogy miket érzett, a bankrablás előtt/közben, hogy miért kellett neki mindig egy feles, mielőtt ment, ezt abszolút át lehet érezni"

Bence többek között még arról is mesélt, hogy milyen érzés volt börtönben lenni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.