Sztárban sztár Stohl András Liptai Claudia Majka Papp Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei évben két új taggal is bővült a Sztárban sztár ítészeinek csapata.

Hajós és Bereczki helyett Stohl András és Papp Szabi csatlakoztak Liptai Claudiához és Majkához.

A 12 versenyző pedig izgatottan várja, hogy végre más sztárok bőrébe bújva is megmutathassák tudásukat. Ma este 18.50-kor érdemes lesz a képernyőkre tapadni, addig pedig nézzük meg, hogyan készül a zsűri a nagy visszatérésre.

A találkozás gyönyöre! (Erős a hangulat már most a zsűriöltözőben) TV2 18.50 #sztarbansztar2017 #maeste

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Ági megmutatta a vibrátorait - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170910-sebestyen-agi-megmutatta-a-vibratorait.htmlSebestyén Ági hosszú ideig Pumped Gabo csaja volt. A frigy véget ért, a lány pedig nosztalgiázott egyet... TV + SztárokOrigoLuke Evans elköszönt Magyarországtól - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-luke-evans-elkoszont-magyarorszagtol.htmlVilágsztárok hada lepi el hazánkba egész évben. Jönnek-mennek a hírességek: ezúttal Luke Evans búcsúzott.TV + SztárokDemcsák Zsuzsa szerelmével fotózkodott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-demcsak-zsuzsa-szerelmevel-fotozkodott.htmlA közelmúltban röppent fel a hír, miszerint Demcsák Zsuzsa hosszú idő után párra talált. Kapcsolatukat nem is tagadják. Íme egy újabb bizonyíték.TV + Sztárok--Pumped Gabo és csapata undorító dolgot tett - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-pumped-gabo-es-csapata-undorito-dolgot-tett-video.htmlPumped Gabo ezúttal túlment minden határon. Tényleg! TV + Sztárok--Focistával jár a szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-focistaval-jar-a-szepsegkiralyno-foto.htmlKárpáti Rebeka a közelmúltban jelentette be, hogy véget ért egy hosszúnak mondható kapcsolata. Most pedig úgy tűnik, Ámor nyila újra eltalálta. TV + SztárokOrigoSurvivor Tamás akár embert is ölt volnahttp://www.life.hu/sztarok/20170909-survivor-tamas-embert-is-olne.htmlÚj taggal bővült az Iban törzs a Survivor című műsorban. Tamás egy igazi kemény pasi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.