Radics Gigi szégyelli a viselkedését: Videó!

X-Faktor Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi, és a közönség egy része is előítéletekkel állt Norbihoz, pedig nem lett volna szabad. 

Elstartolt a 2017-es X-Faktor, csupa meglepetéssel, egy vadi új mentorral és egy frissen debütáló műsorvezetővel is. Az idei évben ugyanis Tóth Gabi helyett Radics Gigi fogja zsűrizni a produkciókat, a műsorvezetésben pedig Kiss Ramóna vette át Istenes Bence helyét.

Bence egyébként alaposan felkészítette Ramit a műsorra: felvázolt neki minden lehetséges opciót, ami csak megtörténhet az X-Faktorban. Illetve mégsem mindet, hiszen ilyen produkcióra, - amilyet nemrég Norbi mutatott be - senki nem volt felkészülve.

Eleinte a közönség és a mentorok is egyöntetűen kinevették Norbit, aki valóban elképesztően nőies hanggal rendelkezik. Ám amikor elkezdett énekelni, mindenki arcára ráfagyott a mosoly. Radics Gigi utólag bevallotta, hogy nagyon szégyelli a viselkedését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.