Lecserélték Németh Kristófot a Játékszín darabjaiban?

Fotó: Mudra László - Origo -
Játékszín Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristófot nagy csalódás érte saját színházában, azaz a Játékszínben. Ugyan a vezetőségből távozott, de náhány darabban még játszott volna a színész. Úgy tűnik azonban, hogy nem fog!

Németh Kristóf otthagyta a Játékszín vezetői székét, de mint tulajdonos még érdekelt a színházban, valamint pár darabban is játszott. Úgy tűnik azonban, hogy ez már nem lesz így. Németh Kristóf egyik darabját a Blikk állítása szerint kivették a repertoárból, a másik kettőben pedig leváltották a színészt. Németh Kristóf erről nem értesült.

Németh Kristóf nem szerepel már a Játékszínben? Fotó: Mudra László - Origo

Nem ebben állapodtunk meg, csak nem csapnak be a színházamban?

"A hír igaz, bár a Játékszín a döntést ilyen formában nem kívánta kommunikálni. Az intézményben ugyanúgy előfordulnak szakmai döntésekre alapozott változások, mint bármely másik teátrumban.

Németh Kristóf színházat alapított, nagyon elfoglalt.

A Játékszín vezetőségével a békés elválásban állapodtak meg, közös megegyezéssel" - írták.

Bódi Sylvi feneket fotózott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-bodi-sylvi-feneket-fotozott-foto.htmlÚgy tűnik, Bódi Sylvi villantásai nélkül sem telhet el hét... ezúttal fenekét mutogatta.TV + Sztárok--Pápai Joci megvált szakállától a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-papai-joci-megvalt-szakallatol.htmlAz Eurovíziót is megjárt énekes, Pápai Joci megvált a szakállától, sőt a komplett testszőrzetétől, hogy nőként léphessen fel. Zalatnay Cinit formálta meg a Sztárban sztár színpadán. Hogy hogyan élte meg a női szerepet, jó nőnek tartotta-e magát és milyen volt a szőrtelenítés, a műsor után elmesélte.TV + SztárokOrigoStohl András nem vett részt az első Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-stohl-andras-nem-vett-reszt-az-elso-adasban.htmlElrajtol a Sztárban sztár legújabb évada. A megújult zsűriben Stohl András is helyet foglal, illetve csak foglalna, ugyanis a mai adásban nem vett részt... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSebestyén Ági megmutatta a vibrátorait - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170910-sebestyen-agi-megmutatta-a-vibratorait.htmlSebestyén Ági hosszú ideig Pumped Gabo csaja volt. A frigy véget ért, a lány pedig nosztalgiázott egyet... TV + SztárokOrigoPortugáliába költözik Madonna?http://www.life.hu/sztarok/20170910-ezert-akar-portugaliaba-koltozni-madonna.htmlÚgy tűnik, Madonna nyomós okra hivatkozva költözhet át Portugáliába. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szégyelli a viselkedését: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170910-norbi-miatt-szegyelli-magat-radics-gigi.htmlRadics Gigi, és a közönség egy része is előítéletekkel állt Norbihoz, pedig nem lett volna szabad. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.