LL Junior kiakadt Janicsák Vecára a Sztárban sztár szereplése miatt

LL Junior Sztárban sztár Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felháborítónak tartja LL Junior Janicsák Veca Sztárban Sztár-beli produkcióját. Szerinte az énekesnő paródiaként adta elő a  Raggamoffint. 

"Felkért a TV2, hogy segítsek Janicsák Vecának, bementem a próbára, megmutattam a tánclépéseket és még pár dolgot. Azt is kértem, hogy ne legyen orrfelhúzós paródia a dologból, mégis az lett" - nyilatkozta Junior és hozzátette az előadás kellemetlen sztereotípiákból épült fel és a 90-es évekre jellemző roma-paródiákat idézte.

"Sajnálom, hogy ez az egész ebbe az idejétmúlt paródiába ment át. Az akcentusa borzalmas volt, néha úgy hangzott mintha egy palóc bácsit, szabolcsi gazdát játszott volna. Nem értem, mivel nálam pestibb zenész nincs is. A fővárosban szocializálódtam, itt élek, ide járnak a gyerekeim iskolába" - tette hozzá a Blikknek Junior.

"Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem meg lettem szégyenítve én is és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket. Annak is örülnék, ha végre nem arról szólna egy cigány témájú szám feldolgozása, hogy felhúzzák az orrukat és furán hadoválnak" - méltatlankodott a zenész.

Junior kiakadására Janicsák Veca is reagált: "Sajnálom, ha megbántottam LL Juniort, én egy nő vagyok, ezt tudtam kihozni magamból, nem volt célom, hogy megbántsam, sőt. Ez egy produkció volt, ami így sikerült, én ezzel tovább is léptem" – nyilatkozta.

Egy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoHatalmasat bulizott egy budapesti presszóban Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-hatalmasat-bulizott-egy-budapesti-presszoban-mila-kunis-es-ashton-kutcher-szineszek.htmlCsütörtök este egy budapesti presszóban bulizott a színészpár. Táncukat az MR2 Petőfi TV munkatársa videóra is vette, így te is megnézheted. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Détár Enikő: "Annyi rosszat és jót kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20170903-detar-eniko-a-sztarban-sztarbanrol.htmlDétár Enikő színésznő lett a Sztárban Sztár rangidős szereplője. Az interjúban elmondta, mit gondol fiatal társairól, milyen szerepektől tart, valamint hogy gyermekei várják-e már anyut például férfiként. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚj zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigoKiderült, mi okozta a Happy Gang énekesének, Mohamannek a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.