Tom Cruise megjegyzést tett Katie Holmes magánéletére

Forrás: AFP/Win Mcnamee -
Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes betartott mindent a Tom Cruise-zal kötött közös szerződésből, de az ex férje így is belekötött. 

Ahogy azt már megírtuk, közel 6 évig tartó házasság után, 2012 nyarán elvált Katie Homles és Tom Cruise. Közös megegyezés alapján az a döntés született, hogy a kislányuk az anyukával marad, de a híres színész gyakran látogatja majd.

Cruise 8 millió dollárt, azaz 2,5 milliárd forintot hagyott a feleségére egy különleges feltétellel: 5 évig nem mutatkozhat nyilvánosan egy férfival sem. A sztáranyuka pedig be is tartotta a szabályt, ám az évek elteltek, így mostmár boldogan lelepleződött Jamie Foxx-szal, akivel már

évek óta titkos párkapcsolatban élnek.

Tom Cruise nem nézi jó szemmel, hogy a volt felesége - vele ellentétben - boldog Forrás: AFP/Win Mcnamee

Sorra jelennek meg róluk a lesifotók, ahogy kézen fogva, ölelkezve bukkannak fel itt-ott, és láthatóan örülnek, hogy véget ért az évekig tartó bújkálás. De Cruise nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot. Elmondása szerint tudott a színészek viszonyáról, de mivel Jamie-t a barátjának gondolta, ezért úgy érzi, mindketten elárulták őt - írta meg a HollywoodLife.

A rajongók azonban teljesen kiakadtak a sztárapuka kirohanásán, és azonnal védelmükbe vették a szerelmeseket: kommentek hada árasztotta el a közösségi oldalát.

Mostmár mindenki tudj: Katie Holmes és Jamie Foxx Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

"Nem Katie árult el, aki évek óta szeret egy férfit, aki apaképet szeretne adni a lányának. És ha már itt tartunk, Tom, mikor látogattad meg utoljára Surit?"

"Nem is értem miért vagy féltékeny. Katie a tiéd volt, csak te hülye voltál és elrontottad. Törődj már végre bele"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.