Stohl András új szerelméről, Vicáról mesélt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Stohl András szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András alig egy évvel ezelőtt mesélt arról, hogy párjával, Ancsikával megromlott a viszonyuk és a különválás mellett döntöttek. Nem sokkal ezután egy titokzatos hölgy lépett a képbe. Akkor a színész nem sokat árult el új szerelméről, most azonban szívesen mesélt...

A Best magazinnak mesélt Stohl András új szerelméről, Vicáról.

Elárulta, hogy kapcsolatuk nem újkeletű, ugyanis 14 évvel ezelőtt már felfigyeltek egymásra, csak akkor nem volt túl jó az időzítés, bár a színészben már akkoriban is mély nyomot hagyott a csinos nő.

Stohl András Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető. Fotó: Polyák Attila - Origo

"14 évvel ezelőtt már felfigyeltünk egymásra, de akkor nem volt lehetőségünk megsimerkedni. Már akkor érzékenyek voltunk a másikra, én például a mai napig el tudom mondani, mi volt rajta, milyen volt a haja. Egy évvel ezelőtt újra összefutottunk, erre mondják, hogy jó időben voltunk jó helyen" - vallotta beő szintén Stohl.

A színész azt is elmondta, hogy kedvese nélkül szakmai életét illetően sem dönt, ugyanis párja nagyon jól látja a dolgokat és mindig sokat segítenek neki a tanácsai.

"Sok mindenben sokkal bölcsebb és megfontoltabb, mint én, így nem történhet olyan az életemben, amit ne egyeztetnék vele."

Újra együtt van Szente Vajk és Erdélyi Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20170915-ujra-egyutt-a-szineszpar.htmlSzente Vajk és Erdélyi Tímea a környezetük szerint tökéletes párost alkottak. Ám egy évvel ezelőtt mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják, most azonban arról szólnak a hírek, hogy nem bírták egymás nélkül és igyekeznek megmenteni házasságukat.TV + SztárokHajdú Péter elárulta, kivel tölti az éjszakáit szakítása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20170915-hajdu-peter-elarulta-kivel-tolti-az-ejszakait.htmlHajdú Péter házassága már több mint egy éve zátonyra futott. A tévés azóta pedig egy újabb szakításon is túl van... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEljegyezték Sienna Millert? http://www.life.hu/sztarok/20170914-eljegyzesi-gyuru-van-sienna-miller-ujjan.htmlSinea Millert nem rég még Brad Pittel akarták összehozni, de most úgy tűnik, hogy valaki más jegyezte el. TV + Sztárok--James Woods kiskorú színésznőt próbált meg felszednihttp://www.life.hu/sztarok/20170914-james-woods-kiskoru-szinesznonel-probalkozott.htmlA 70 éves James Woods egy filmről akart kifejteni véleményét, de végül a saját fejére hozott bajt. Elítélte a két szereplő közti 7 évnyi korkülönbséget, erre kiderült, hogy ő évekkel ezelőtt egy kiskorú színésznővel kezdett ki... TV + Sztárok--SMS-ben szakított Kisóval a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170914-uzenetben-szakitott-kiss-orsival-a-parja.htmlA híres műsorvezető számára az elmúlt egy év maga volt a pokol. Szakmailag, érzelmileg és egészségügyileg sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna. TV + SztárokOrigoHorváth Évának eltűnt a macskája: a rajongói segítségét kérihttp://www.life.hu/sztarok/20170914-horvath-evanak-eltunt-a-macskaja.htmlHorváth Éva kétségbeesetten kéri a rajongói segítségét, ugyanis nagyon aggódik: eltűnt szeretett macskája. Facebook-oldalán osztotta meg cicája fotóját, hátha valaki megtalálja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.