Stohl András nehezen szakadt el családjától: pszichológusnál is járt

2017.05.25. 08:29

Stohl András mindenkit meglepett mikor bejelentette, elköltözik családjától. A színésznek új párja van, és azóta teljesen felfordult az élete. Bevallotta, nagyon boldog, de nem teljesen.

Stohl Andrásról tavaly decemberben derült ki, hogy második párjával, Ancsikával véget ért a kapcsolatuk. A színész elköltözött otthonról, és új párjával kezdett új életet. Azóta nemcsak a magánélete, de a szakmai élete is a feje tetejére állt, hiszen elkezdett rádiózni is a színházi feladatai mellett. Az elszakadás a családjától nem volt könnyű, a színész zokogva nyilatkozott róla.

Stohl András nehezen szakadt el családjátólFotó: Dudás Szabolcs - Origo

"Eljöttem a családomtól, de szeretném leszögezni, hogy nem hagytam el őket. Mindennap találkozunk, sőt, többet is, mint amikor otthon laktam. De nyilván a gyerekeimnek az is jelentett valamit, amikor tudták, hogy apa fent alszik a szobában. Ez most nem így történik" - idézi Stohl András szavait a Ripost. A színész pszichológusnál is járt, de így is nehéz volt az elválás. Új párja, Éva persze sok mindenben segíti őt. "Új kapcsolatom van, amiben nagyon boldog vagyok. De nem mondom, hogy teljesen" - mondta Stohl András.

Stohl Andráspszichológus