Sztárban sztár: mást várt a műsortól Stohl András

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Sztárban sztár Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színházi elfoglaltsága miatt nem vett részt a Sztárban sztár első adásán Stohl András. A múlt vasárnap egy kartonbábu helyettesítette a színészt, de a második adásban már ő is ott lesz. A színész elmondta, mást várt a műsortól. 

"Egy kicsit szokatlan helyzet volt, de abszolút szórakoztatóan oldották meg, nem gondoltam, hogy ennyire pörögnek majd és ennyire viccesek lesznek a zsűritársaim" - nyilatkozta a színész és hozzátette, sok szereplőtől sokkal jobbat kapott, mint amire számított.

"Nem gondoltam, hogy ennyire profik lesznek az énekesek, így nem lesz könnyű dolgom" - szögezte le. "Szabin kívül jól ismerem a zsűri többi tagját, Majka abban a műsorban tűnt fel, amit én vezettem, Claudiával pedig egy időben jártunk a főiskolára. Én önmagamat szeretném adni, hogy ez mennyire megy el a vicc felé, az majd az adott helyzetben kiderül" - mondta el Stohl András a Blikknek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.