Détár Enikő Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rangidősnek, Détár Enikőnek kellett távoznia a Sztárban Sztár adásából. Hogy mit gondol a kieséséről a színésznő, hogyan látja az okokat, és min tervez változtatni a jövőben, a kiesését követően elmondta.

Détár Enikőnek kellett távoznia a Sztárban sztár című műsorból, de úgy tűnik, a sztáranyuka nem szomorkodik emiatt. Elmondása szerint nagyon sok Márió dalt hallgatott végig, és rengeteg videón keresztül gyakorolta a zenész viselkedését, de ez a műfaj tőle nagyon távol áll, nem tudott vele rendesen azonosulni.

Détár Enikő nagyon kritikus magával, azt is tudja, hogy miért esett ki a játékból Fotó: Polyák Attila - Origo

Emellett azt is elárulta, hogy számára a közösségi média is egy idegen terület, amivel abszolút nem tud mit kezdeni. Enikő úgy gondolja, ez is hozzájárult a kieséshez, hiszen ő személyesen bárkivel szívesen beszélgetét, de az online térben nem igazán tartja a kapcsolatot a rajongóival:

"Én nem tartok kapcsolatot a rajongókkal, be se tudom kapcsolni, a Facebookomhoz azt se tudom mi a kód, van aki kezeli. Én ezzel soha nem foglalkoztam. Bárki egy előadás után, színház után odajön akkor beszélgetek, ha egy fellépés után kérnek autogramot, és nem kell rohanni egy következő helyre, akkor boldogan adok. Ezt azt gondolom tudják, mert nagyon sokszor van. (...) De ezt a fajta internetes, Facebookos kommunikációt én egyáltalán nem tartottam fontosnak"

Most azonban azon is elgondolkodott, hogy talán fel kellene vennie a lépést a modern technika kommunikációs lehetőségeivel is.

Détár Enikő 7 évig küzdött bulémiával

Enikő még tinédzser volt, mikor elveszítette szeretett édesapját, ami érthető módon rendkívül megviselte. Tragédiaként élte meg, amit nem tudott teljesen feldolgozni, így a lelki fájdalom utat tört magának, és fizikai testet öltött Enikő életében. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.