Rubint Réka elárulta, mi dobogtatja meg a szívét: videó

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
Rubint Réka szerelem Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban is útra kelt a The Real Housewives, magyar nevén a Feleségek luxuskivitelben. Többek között Rubint Réka is szerepel a realityben, és most elárulta, hogy mi az, ami megdobogtatja a szívét. 

Rubint Réka nem csak sikeres fitneszlady, hanem feleség és édesanya is. Sok célja van az életben, de a legfontosabb számára mégis csak a család. Elmondása szerint bármit megtenne értük, hiszen az ő boldogságuk jelenti a legnagyobb örömet.

Rubint Réka rajong a szép cipőkért és táskákért Forrás: Instagram/Rubint Réka

Fontosnak tartja, hogy a kapcsolatában megmaradjon Rubint Rékának, aki például rajongásig imádja a szép cipőket és a hozzájuk passzoló táskákat is. Norbi egyszer meg is jegyezte, hogy igazán jó lehet Rubint Réka cipőjének lenni:

"A Norbi egyszer viccesen azt mondta, hogy szeretnék nálad cipő vagy táska lenni, mert olyan becsben vannak tartva" - mesélte nevetve a sztáranyuka.

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Réka olyan fényképeket mutatott a közösségi oldalán, amelyek még papír alapon készültek, igazi klasszikus retro darabok. Elképesztő, hogy az idő múlása mennyire nem fog a sztáranyukán, akinek az alakja pont ugyanolyan tökéletes, mint 10 évvel ezelőtt. Már akkor is imádták egymást Norbival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.