Ezzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fotó luxusautó Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. 

A híres műsorvezető korábban már posztolt egy fotót egy méregdrága luxusautóból, ami tűzpiros ülésekkel és üvegtetővel van felszerelve.

Családapaként az ember sok mindent átértékel, és a korábbinál sokkal hangsúlyosabbá válnak bizonyos szempontok – ilyen az általunk vezetett autó környezetbarát volta is. Éppen ezért egy ideje motoszkált bennem, hogy elektromos vagy hibrid autóra kellene váltanom. Fontos volt ugyanakkor, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm: ha az ember megszokott egy bizonyos teljesítményt, nem szívesen mond le róla." - mesélte a sztárapuka az Origonak.

Ez az az autó, amiben Balázs megtalálta minden álmát Forrás: Origo

Gáspár Győző méregdrága kocsival pózolt: Fotó!

Gáspár Győző egy időben fék nélkül mutogatott luxuskocsikat a közösségi oldalán, amelyekről mindenki azt gondolta, hogy Győző tulajdonát képezik. Ám azt követően, hogy az adóhatóság elkezdett érdeklődni a showman pénzügyi helyzetével kapcsolatban, megfogyatkoztak a villantós posztok. De most itt egy újabb gyöngyem: Fotó!

Világsztárok, akik üres zsebbel haltak meg http://www.life.hu/sztarok/20170920-sztarok-akik-egykor-gazdagok-voltak-de-szegenyen-haltak-meg.htmlÚgy tűnik, nem csak a csúcsra jutni nehéz, hanem ottmaradni is... TV + Sztárok--Családjához tartott a burgenlandi autóbalesetben elhunyt magyar nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csaladjahoz-tartott-a-burgenlandi-autobalesetben-elhunyt-no.htmlSzörnyű autóbalesetben vesztette életét egy magyar anya: Burgenlandból igyekezett családjához, de egy híd betonpillérének ütközött. A nő holttestét több méterre a roncstól találták meg. TV + SztárokOrigoCsobot Adél elárulta a lánykérés részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csobot-adel-a-lanykeresrol-meselt.htmlMegtörtént az, amire mindenki várt: Csobot Adél kezét megkérte szerelme, és gyermekének apja, Istenes Bence. Adél végre részleteket is elárult a lánykérésről, ami tökéletes volt. TV + SztárokOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett Istenes Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sulyos-autobalesetet-szenvedett-istenes-laszlo-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlKedd délután súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 műsorvezetője. Egy furgon csapódott a kocsijába, aminek következtében egy fának ütközött. Istenes Lászlónak ennek ellenére sikerült érintetlenül kiszállnia a járműből.TV + Sztárok--Így távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-igy-tavozott-az-atv-tol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. TV + SztárokOrigoÍgy tombolt a násznép Rúzsa Magdi lagziján: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170920-hatalmas-buli-volt-ruzsa-magdi-lagzijan.htmlRúzsa Magdi és a szerettei fergetegeset buliztak az énekesnő lagziján. Fotót is mutatott a különleges alkalomról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.