Galambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt

Galambos Lajos Gombos Edina botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. 

Sokan tudjuk, hogy Galambos Lajos egy speciális terméknek (is) köszönhetően szabadult meg jelentős súlyfeleslegétől. Sőt, azóta is jó formában van. Nemrég ezt a terméket hozták összefüggésbe a neten Gombos Edinával, illetve egy manipulált fotóval próbálták vásárlásra buzdítani az embereket:

Az ominózus képen először jelentős túlsúllyal ábrázolják Edinát, majd az "utána fotón" már azt láthatjuk, ahogy a műsorvezető valójában kinéz. Nyilvánvaló, hogy a felvételen szereplő plusz kilók soha nem voltak igaziak, vagyis szándékos manipulációval próbálták átverni az embereket.

Gombos Edina semmit sem tudott az egészről Forrás: TV2

A kép futótűzszerűen terjed az interneten, de Galambos Lajos azt nyilatkozta, lépéseket fog tenni az ügy rendezése érdekében:

"Menjen a francba az ilyen ember, aki ennek a kiváló és sikeres terméknek a nevével szórakozik némi pluszprofit reményében. (...) Azonnal megteszem a szükséges jogi lépéseket az illetővel szemben, és itt is szeretnék elnézést kérni Gombos Edinától" - írta meg a Ripost.

Hasonló botrányba került Völgyi Zsuzsi is

Egyik ismerőse hívta fel Zsuzsi figyelmét, hogy az egyik szépészeti klinika az ő fotóival hirdeti a szolgáltatásait. Mint kiderült, az énekesnő erről semmit sem tudott, és természetesen, engedélyt sem adott rá. A Romantic egykori énekesnője először a céget kereste meg, de ezt követően meglepő dolgok történtek...

Így néz ki Nagy Ervin kislánya, Lola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-igy-nez-ki-nagy-ervin-kislanya-lola.htmlNagy Ervin kislányával és új szerelmével ünnepelte 41. születésnapját, természetesen fotó is készült a nagy eseményről. A színész kislánya nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk. Lola már kész hölgy! TV + SztárokOrigoNem lesz vezetékneve Katalin és Vilmos harmadik gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-nem-lesz-vezetekneve-vilmosek-harmadik-gyermekenek.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják, és már bizonyára erősen gondolkoznak a keresztneveken. Szerencsére azonban van, amin nem kell törniük a fejüket. TV + Sztárok--Prostiként keresi kenyerét az X-Faktorban feltűnt Nicolehttp://www.life.hu/sztarok/20170927-prostikent-keresi-kenyeret-az-x-faktorban-feltunt-transzvesztita.htmlAz X-Faktor most futó szériájában feltűnt egy másságát nyíltan vállaló, nőnek öltözött férfi, aki kiakasztotta a mentorokat: nem tud énekelni. A Titanic betétdalával próbálkozott a fiatal lány, ám az ítészek egyértelműen nemet mondtak rá. Kiderült, hogy a bolti pénztárosként dolgozó Nicole, szexmunkásként is dolgozik. TV + SztárokOrigoHódi Pamela visszaköltözött édesanyjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hodi-pamela-a-szakitas-utan-visszakoltozott-anyukajahoz.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián hosszú ideje tartó huzavonája véget ért: végleg szakított a celepár. TV + Sztárok--Pintér Tibor kijelentette, hogy nem kezd kiskorúakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-pinter-tibor-kijelentette-hogy-nem-kezd-kiskoruakkal.htmlPintér Tiborról több helyen is megjelentek olyan hírek, miszerint fiatal lányokkal kezd. A színész most leszögezte, ugyan kapott már ajánlatot kiskorútól, de akkor sem élt vele, és ezután sem fog fiatalkorúakkal kapcsolatot teremteni. TV + SztárokOrigoKamerák előtt fakadt sírva Csobot Adél: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-kamerak-elott-fakadt-sirva-csobot-adel.htmlCsobot Adél a Micsoda nők! című műsorban volt Várkonyi Andrea vendége. Olyan témáról beszélgettek, ami miatt a fiatal anyuka elsírta magát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.