Brad Pitt gyermekével lehet várandós Kate Hudson

Forrás: AFP -
Brad Pitt Kate Hudson gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején még csak pletykáltak Kate Hudson és Brad Pitt viszonyáról, most viszont kiderült, a színésznő gyermeket vár, feltehetően a jóképű sztártól.

Egy éve robbant a hír, hogy az álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie szakítottak. Azóta már sok minden történt a híres pár háza táján, de Brad Pitt még a mai napig tartogat meglepetéseket. Vagy bosszút áll, vagy csak ennyire ki volt éhezve felesége mellett, de folyamatosan kerülnek elő a híres színésznők, akik az elmúlt időszakban megfordultak a színész ágyában. A lista újabb névvel bővült, kiderült, Kate Hudson sem bírt ellenállni a még mindig sármos férfinak. A színésznő mindeközben Danny Fujikawával is kavart, ezért amikor felreppent a hír, hogy gyermeket vár, mindkét férfi neve felmerült lehetséges apaként.

Brad Pitt gyermekével várandós Kate Hudson? Forrás: AFP

Nem csoda, hogy Pittet sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy a bájos színésznő gyermeket vár, és valószínűleg ő az apa. A Harcosok klubja sztárja többek között azért sem örült a gyereknek, mert ez a terhesség rossz irányba mozdíthatja válását. Már így is sok a vád ellene: alkoholizmus, gyermekbántalmazás, hűtlenség.

Ők a Survivor legdögösebb férfi versenyzői: szavazz a legjobbra: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170929-a-survivor-legdogosebb-ferfi-versenyzoi.htmlA Survivor nem kisfiúknak való, hiszen keményen kell küzdeni azért, hogy a szereplők versenyben maradhassanak. A készítők pedig gondoskodtak arról, hogy ne kényeztessék el a játékosokat, így tényleg csak a legkitartóbb lehet képes arra, hogy megnyerje a fődíjat. A megmaradt férfiak közül már mindannyian bizonyították, hogy van vér a pucájukban, de vajon melyikük a legdögösebb? Döntsd el te! TV + Sztárok--Bódi Sylvi elárulta: őt nem érdeklik a luxusautókhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-bodi-sylvit-nem-erdeklik-a-luxusautok.htmlA modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta! TV + SztárokOrigoRöhögőgörcsbe fulladt a közkedvelt reggeli műsor: videó http://www.life.hu/sztarok/20170929-ezert-kapott-rohogogorcsot-a-ket-musorvezeto.htmlEgy különleges párral készült interjú az egyik tévés reggeli műsorban, de az adást meg kellett szakítani, mert a két házigazda nem bírta ki röhögés nélkül. TV + SztárokOrigoBrad Pitt nem foglalkozott nagymamájával, aki meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170929-meghalt-brad-pitt-nagymamaja-nem-talalkozott-a-sztarral.htmlBrad Pitt nagymamája úgy halt meg, hogy nem teljesült az utolsó kívánsága: szerette volna még utoljára látni világsztár unokjáját, aki végül nem ment el hozzá. TV + SztárokOrigoEzért nem örököl semmit Hugh Hefner felesége http://www.life.hu/sztarok/20170928-hugh-hefner-felesege-nem-orokol.htmlTöbben is kapnak a hatalmas hagyatékból, de a szexi feleség nincs az örökösök listáján. TV + Sztárok--Bereczki Zoltánra rátalált a szerelem, de már szakított is!http://www.life.hu/sztarok/20170929-bereczki-zoltan-szerelmes-lett-de-mar-szakitott-is.htmlBereczki Zoltánról nem tudtuk, hogy párkapcsolatban él, mire pedig beszélt róla, már vége is lett a nagy szerelemnek. Sokat tanult a kapcsolatból, de végre szeretne egy olyan társat, aki nemcsak tanítja, hanem mellette is marad! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.