Korda György és Balázs Klári a lakásfelújítás miatt veszekedtek

Forrás: InterCom -
Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári kapcsolata legendás: nem csak a magánéletben, de a színpadon is tökéletesen kiegészítik egymást. Ám ahogy minden családban, náluk is adódnak néha kisebb-nagyobb veszekedések.

Mint ismeretes, a sztárházaspár eladta Velencén található hatalmas villáját, hogy a fővárosba költözhessen, abba a szállodába, amit 25 évvel ezelőtt építettek. A felújítás azonban nem ment zökkenőmentesen, ugyanis több cég is be akarta csapni őket, valamint kettejük között is adódtak komoly viták emiatt. Bár a munka és a felújítás nagy részét Klárika intézte, egy ponton már Gyuri bácsi is beelszólt a dolgokba és az asztalra csapott. Emiatt pedig nagyon sokat veszekedtek egymással.

Korda György és Balázs Klári sokat veszekedtek egymással Forrás: InterCom

Gyuri bácsi elmondta, hogy Klárika, ha veszekszik, akkor bizony a csillár is leesik a helyéről, ám őt sem kell félteni: ha úgy érzi, neki van igaza.

"Nem hallgatok mindenben a feelségemre! Kikérem a véleményét, de ha meg vagyok róla győződve, hogy nekem van igazam, érvényesítem az akaratomat" - mesélte a Hot! Magazinban az énekes.

Természetesen kettejük kapcsolatán nem változtatott ez a kemény időszak, a nehezén már túl vannak és ugyanúgy szeretik egymást mint azelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.